Ascendent în Taur

0
289
Ascendent in Taur

Nativii cu Ascendent în Taur au drept caracteristică principală dorința de posesie, de stăpânire, de avuție, atât în cazul persoanelor, cât și în cazul bunurilor materiale. Această dorință este mult mai mare față de cea a nativului născut în semnul Taurului, și acesta nu se va lăsa mulțumit de lucruri simple și se va simți împlinit numai în momentul în care se va putea înconjura de toate dovezi posibile și palpabile ale succeselor sale materiale.

Nativul care are Ascendent în Taur se axează foarte mult pe crearea unui mediu liniștit, plin de siguranță, care nu îi va aduce nicio surpriză neplăcută, iar în momentul în care deja a dobândit acel mediu, de regulă casa, căminul, care va fi pentru el un adevărat sanctuar, cu multă greutate va mai fi convins să iasă din bârlogul său (tot aici se poate completa și cu aspectul fidelității, care este dus la extrem).

De cele mai multe ori, nativul cu Ascendent în Taur va fi plin de el și mereu încăpățânat și conștientizează mult mai greu acest aspect, care este totuși un defect, față de nativul născut în zodia Taurului.

Taur in ascendent

În ceea ce privește sănătatea, acești nativi vor fi predispuși la probleme cu tiroidele și glanda, iar în relațiile lor vor fi mereu conduși de pasiune, dând dovadă de un apetit sexual fără margini. Este într-adevăr un partener de viață destul de pretentios, însă poate să creeze un cămin plin de confort, de siguranță, îndeajuns pentru persoana pe care o iubește pentru totdeauna, pentru alesul sau aleasa inimii sale.

În aceeași ordine de idei, vom completa și cu faptul că nativii cu Ascendent în Taur vor avea o fire consecventă, se vor încrede în ei, sunt capabili să desfășoare activități pe o perioadă lungă de timp și le vor susține mereu, pentru a-și fixa țelurile și pentru a le atinge ulterior.

Sunt de regulă amabili dacă nu sunt provocați, și atunci când cineva le calcă pe coadă, devin încăpățânați exact asemenea unui taur furios, dând dovadă de o mare încăpățânare și intransigență în cazul în care întâmpină dificultăți sau opoziții. De cele mai multe ori sunt rezervați și secretoși în ceea ce privește viața lor și principiali.

Cuvintele cheie care îi caracterizează pe acești nativi sunt cu siguranță adjectivele: capabili, stabili și lenti. Dau mereu dovadă de o rezistență titanică și o putere prin care se remarcă în grupul de prieteni, cunoștințe, în familie sau relații, sunt fideli și loiali față de persoanele la care țin foarte mult, deși de cele mai multe ori ei nu-și vor dezvălui toată această putere, deoarece, așa cum am mai precizat, ei sunt rezervați. Un nativ cu Ascendent în Taur va emana mereu stabilitate în mediul în care trăiește.

De regulă, ascendentul unei zodii dezvăluie schimbările ce urmează să aibă loc, însă Taurii, fie născuți sub semnul zodiacal, fie sub semnul ascendentului, sunt rezistenți atunci când vine vorba de schimbare, pentru că le acceptă foarte greu, de multe ori deloc.

Cei care vor să pornească într-o luptă din start pierdută nu au decât să încerce să influențeze un nativ cu Ascendent în Taur, însă trebuie să se pregătească pentru eșec, deoarece aceștia sunt încăpățânați și nimeni nu-i va putea abate din drumul pe care și l-au fixat.

O primă reacție a unui astfel de nativ este aceea de a simți lucrurile, sau cel puțin de a încerca să le simtă, dar nu în felul Peștilor de a se adapta mereu la mediul înconjurător ci doar făcând uz de cele cinci simțuri, dintre care simțul tactil și cel al mirosului sunt foarte dezvoltate, făcându-i să reacționeze la tot ceea ce are loc în lumea reală.

Citește și:  Ritmurile cosmice - cilicitatea la nivel astral

Felul lor de abordare a vieții implică mult realism, iar în momentul în care inițiază o acțiune ei se vor gândi înainte de toate la siguranță, ei fiind prin natura lor grijulii și precauți. Nu este deloc un personaj flexibil, ținând seama și de faptul că semnul Taurului este unul fix, de pământ, posedând unitatea intenției ferme și hotărâte.

Așadar ei preferă în viață să trăiască înconjurati de lucruri bune, de lux chiar, am putea spune, iar indulgența față de propria persoana poate sa fie adesea o slăbiciune, pentru că le place să colecteze lucruri, să investească mai tot ce au în bunuri.

Ei poartă doar haine de firmă, de calitate, care le creează un confort deplin, foarte rare fiind cazurile în care vor fi văzuți îmbrăcați ostentativ. Aspectul lor fizic este robust și foarte puternic, emanând impresia de forță.

În relațiile cu sexul opus sunt foarte fideli, motiv pentru care devin posesivi, dorind aceeași stabilitate și siguranță și din partea partenerului sau partenerei și nu vor renunța cu una cu două la relația pe care și-au construit-o.

Posesivitatea insa nu duce la gelozie, chiar dacă partenerul lor este văzut din prisma nativului cu Ascendent în Taur ca o proprietate. Pentru ei contează loialitatea, contează intensitatea într-o relație, fiind foarte senzuali, prețuiesc armonia și calmul, dar cu toate acestea sunt manati de pasiuni arzătoare.

Taur ascendent

Acești nativi excelează în activitățile de tip executiv și vor câștiga bani frumoși atât pentru ei cât și pentru cei din jur. Sub ochii lor se vor desfășura foarte bine activitățile care vizează pământul și roadele sale, fiind temperamente vitale. În preajma unui ascendent în Taur nu te poți simți decât liniștit și armonios, având în vedere că stabilitatea și pacea lor interioară sunt foarte atrăgătoare.

Alte cuvinte cheie care i-ar mai putea descrie perfect pe acești nativi sunt: afectuoși, iubitori, constanți, conservatori, mândri, dornici să obțină putere, hotărâți, nerezonabili, plini de prejudecăți, încăpățânați asemenea unui taur. Ei muncesc încet și bine, cu rezultate de durată, nimic nu le poate sta în față când se înfurie și tipurile care nu s-au dezvoltat, care nu au ajuns încă la maturitate, pot fi chiar senzuali și indolenți.

Ca aspect fizic, nativii cu Ascendent în Taur au statură mică către medie, au predispoziții la îngrășare și un bust de regulă mic, constituția corpului și a feței sunt de regulă pătrățoase, gâtul puternic, dar scurt, gura, obrajii, nasul, buzele, toate sunt proeminente, maxilarele destul de puternice și ochii de regulă negri sau închiși la culoare. Au părul creț sau măcar puțin ondulat, de asemenea închis la culoare, ochii rotunzi și mari, iar mâinile, pe cât de puternice, pe atât de scurte și de plinuțe.

Deși ascendentul în Taur oferă o percepție profundă a modului în care ne prezentăm lumii, este și important să înțelegem influența generală a zodiei Taur în astrologie. Taurul, ca semn de pământ, ne învață despre valorile materiale, stabilitate și plăcere. Soarele în Taur, de exemplu, se concentrează pe nucleul nostru stabil și plin de resurse. Dacă vrei să afli mai mult despre energia generală a Taurului și cum influențează personalitățile native, poți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.