Ascendent in Taur

0
2
Sursa: blog.zing.vn
Sursa: blog.zing.vn
Sursa: blog.zing.vn

Nativii cu Ascendent in Taur au drept caracteristica principala dorinta de posesie, de stapanire, de avutie, atat in cazul persoanelor, cat si in cazul bunurilor materiale. Aceasta dorinta este mult mai mare fata de cea a nativului nascut in semnul Taurului si acesta nu se va lasa multumit de lucruri simple si se va simti implinit numai in momentul in care se va putea inconjura de toate dovezile posibile si palpabile ale succeselor sale materiale. Nativul care are ascendent in Taur se axeaza foarte mult pe crearea unui mediu linistit, plin de siguranta, care nu ii va aduce nici o surpriza neplacuta, iar in momentul in care deja a dobandit acel mediu, de regula casa, caminul, ce va fi pentru el un adevarat sanctuar, cu multa greutate va mai fi convins sa iasa din barlogul sau (tot aici se poate completa si cu aspectul fidelitatii, care este dus la extrem). De cele mai multe ori nativul cu Ascendent in Taur va fi plin de el si mereu incapatanat si contientizeaza mult mai greu acest aspect care este totusi un defect, fata de nativul nascut in zodia Taurului. In ceea ce priveste sanatatea, acesti nativi vor fi predispusi la probleme cu tiroidale, cu glanda, iar in relatiile lor vor fi mereu condusi de pasiune, dand dovada de un apetit sexual fara margini. Este intr-adevar un partener de viata destul de pretentios insa poate sa creeze un camin plin de confort, de siguranta, indestulator pentru persoana pe care o iubeste pentru totdeauna, pentru alesul sau aleasa inimii sale.

In aceeasi ordine de idei, vom completa si cu faptul ca nativii cu ascendent in Taur vor avea o fire consecventa, se vor increde in ei, sunt capabili sa deruleze activitati pe o perioada lunga de timp si le vor sustine mereu, pentru a-si fixa telurile si pentru a le atinge ulterior. Sunt de regula amabili daca nu sunt provocati si atunci cand cineva le calca pe coada, devin naravasi exact asemeni unui taur furios, dau dovada de o mare incapatanare si intransigenta in cazul in care intampina dificultati sau opozitii. De cele mai multe ori sunt rezervati, secretosi in ceea ce priveste viata lor si principiali. Cuvintele cheie care ii caracterizeaza pe acesti nativi sunt cu siguranta adjectivele: capabili, stabili si lenti. Dau mereu dovada de o rezistenta titanica si o putere prin care se remarca in grupul de prieteni, cunostinte, in familie sau relatii, sunt fideli si loiali fata de persoanele la care tin foarte mult, desi de cele mai multe ori ei nu-si vor dezvalui toata aceasta putere, deoarce asa cum am mai precizat ei sunt rezervati. Un nativ cu ascendent in Taur va emana mereu stabilitate in mediul in care traieste. De regula ascendentul unei zodii dezvaluie schimbarile ce urmeaza sa aiba loc, insa Taurii, fie nascuti sub semnul zodiacal fie sub semnul ascendentului, sunt rezistenti atunci cand vine vorba de schimbare, pentru ca le accepta foarte greu, de multe ori deloc.

Cei care vor sa porneasca intr-o lupta din start pierduta nu au decat sa incerce sa influenteze un nativ cu ascendent in Taur, insa trebuie sa se pregateasca pentru esec, deoarece acestia sunt incapatanati si nimeni nu-i va putea abate din drumul pe care si l-au fixat. O prima reactie a unui astfel de nativ este aceea de a simti lucrurile, sau cel putin de a incerca sa le simta, dar nu in felul Pestilor de a se adapta mereu la mediul inconjurator ci doar facand uz de cele cinci simturi, dintre care simtul tactilc si cel al mirosului sunt foarte dezvoltate, facandu-i sa reactioneze la tot ceea ce are loc in lumea reala. Felul lor de abordare a vietii implica mult realism, iar in momentul in care initiaza o actiune ei se vor gandi inainte de toate la siguranta, ei fiind prin natura lor grijulii si precauti. Nu este deloc un personaj flexibil tinand seama si de faptul ca semnul Taurului este unul fix, de pamant, posedand unitatea intentiei ferme, hotarate. Asadar ei prefera in viata sa traiasca inconjurati de lucruri bune, de lux chiar, am putea spune, iar ingaduinta fata de propria persoana poate sa fie adesea o slabiciune, pentru ca le place sa colecteze lucruri, sa investeasca mai tot ce au in bunuri. Ei poarta doar haine de firma, de calitate, care le creeaza un confort deplin, foarte rare fiind cazurile in care vor fi vazuti imbracati ostentativ. Aspectul lor fizic este robust si foarte puternic, emanand impresia de forta.

In relatiile cu sexul opus sunt foarte fideli, motiv pentru care devin posesivi, dorind aceeasi stabilitate si siguranta si din partea partenerului sau partenerei si nu vor renunta cu una cu doua la relatia pe care si-au construit-o. Posesivitatea insa nu duce la gelozie, chiar daca partenerul lor este vazut din prisma nativului cu ascendent in Taur ca o proprietate. Pentru ei conteaza loialitatea, conteaza intensitatea intr-o relatie, fiind foarte senzuali, pretuiesc armonia cat si calmul, dar cu toate acestea sunt manati de pasiuni arzatoare. Acesti nativi exceleaza in activitatile de tip executiv si vor castiga bani frumosi atat pentru ei cat si pentru cei din jur. Sub ochii lor se vor desfasura foarte bine activitatile care vizeaza pamantul si roadele sale, fiind temperamente vitale. In preajma unui ascendent in Taur nu te poti simti decat linistit si armonios, avand in vedere ca stabilitatea si pacea lor interioara sunt foarte atragatoare. Alte cuvinte cheie care i-ar mai putea descrie perfect pe acesti nativi sunt: afectuosi, iubitori, constanti, conservatori, mandri, dornici sa obtina putere, hotarati, nerezonabili, plini de prejudecati, incapatanati asemeni unui taur. Ei muncesc incet si bine, cu rezultate de durata, nimic nu le poate sta in fata cand se infurie si tipurile care nu s-au dezvoltat, care nu au ajuns inca la maturitate, pot fi chiar senzuali si indolenti.

Ca aspect fizic, nativii cu Ascendent in Taur au statura mica catre medie, au predispozitii la ingrasare si un bust de regula mic, constitutia corpului si a fetei sunt de regula patratoase, gatul puternic, dar scurt, gura, obrajii, nasul, buzele, toate sunt proeminente, maxilarele destul de puternice si ochii de regula negri ori inchisi la culoare. Au parul cret sau macar putin ondulat, de asemenea inchis la culoare, ochii rotunzi si mari, iar mainile, pe cat de puternice, pe atat de scurte si de plinute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here