Luna în relație cu Venus

0
430
Luna in relatie cu Venus

Luna în conjuncție cu Venus oferă un mediu propice dezvoltărilor, mai ales dacă nativul se va lăsa influențat numai de această vibrație. Indivizii, în orice caz, vor avea înclinații artistice, iubirea va fi de mare preț, mai ales cea față de sexul opus; se întrevede un mare noroc mai pe toate planurile, iar dispoziția este, în general, destul de iubitoare și de plăcută.

Luna, reflectând emoțiile noastre interioare, și Venus, planeta iubirii și frumuseții, împreună formează o combinație seducătoare în astrologie. Interacțiunea dintre acestea poate influența modul în care percepem dragostea, frumusețea și valoarea proprie. Prin înțelegerea relației dintre Luna și Venus, putem descoperi cum aceste energii celeste ne afectează sentimentele, relațiile și valorile noastre.

Chiar dacă plăcerile vor fi de mare interes în această ecuație, nativii vor învăța însă că nu acestea contează în viață; ei vor învăța să asocieze aceste plăceri venusiene, carnale, pasionale, cu înțelepciunea și cu deschiderea minții, a intelectului.

Luna în opoziție cu Venus aduce o serie de dezamăgiri, mai ales în tot ceea ce înseamnă relații cu sexul opus, în familie, în viața personală, fie mama sau iubita, ori soție sau fiica. Asta, desigur, în relațiile bărbaților.

Venus

Nu trebuie să uităm că Luna reprezintă și partea feminină, maternul într-o căsnicie, iar aici poate cauza o serie de probleme iscându-se neînțelegeri. Venus își face treaba destul de bine, însă în opoziție cu iluminariul acesta nu poate decât să pericliteze siguranța pe plan amoros.

Citește și:  Planetele depărtate de Soare în casa I-a

Plăcerea obținută în urma relațiilor nu este prea mare și, în plus, apar dificultăți în relațiile cu familia, cu tradițiile, cu rădăcinile; partea maternă este afectată, iar aici putem înțelege fie că mama nu se va avea bine cu copiii săi, nu va avea o comunicare armonică cu ei, nu va ști să se poarte ca o mamă, fie intervine o oarecare nepăsare în această relație. Trebuie evitate toate excesele de tip emoțional și durerea, cât și tristețea, trebuie eliminate.

Luna în trigon cu Venus este o poziție cu adevărat benefică, ea implică și călătorii multe, aduce cu sine rafinament, succes, oportunități favorabile în viață, un simț deosebit de artistic; nativii încearcă să aprecieze foarte mult tot ceea ce este frumos.

Se pare că această vibrație dintre cele două planete organice (pentru că, dacă stăm să ne gândim, în cele din urmă ambele stimulează organicul – pe de o parte Luna, care ține de materie, de apă, de vegetal, de tot ce mișcă, pe de altă parte Venus, care influențează pasiunea, iubirea carnală dintre oameni, fizicul, dragostea față de frumos, de tot ce poate fi creat de om) are rolul de a crea circumstanțele favorabile cât să ofere iubire, înțelegere și rafinament, diplomatie, mulți prieteni adevărați și niciodată sărăcie.

Nativii au foarte multe înclinații muzicale, adoră să cânte, iar mai toți vor avea de-a face cu arta într-un fel sau altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.