Interpretare vis in care esti inconjurat de serpi veninosi

0
2612
Interpretare vis in care esti inconjurat de serpi veninosi

Interpretarea visului in care esti inconjurat de serpi veninosi face aluzie la situatiile de tradare din partea persoanelor false, sau a prietenilor. Daca ai un vis in care te vezi inconjurat de serpi este un semn de pericol care poate sa apara in urma unei tradari din partea cuiva. Daca sunt mai multi serpi simbolizeaza o colaborare vicleana cu scopul de a te infrange.

Daca vezi in vis cum se strang in jurul tau formand un cerc este un semn de protectie pe care il ai insa in acelasi timp arata faptul ca complotul unor prieteni vicleni a ajuns in stadiu final, ceea ce ar trebui sa te puna pe ganduri.

Daca in vis iti apar serpii pe pietre inseamna ca afacerile iti sunt puse in pericol de catre parteneri necredinciosi care urmaresc sa te ruineze. Daca vei vedea serpii pe loc inverzit sau pe iarba e un semn care sugereaza faptul ca e posibil sa ai probleme mari cu sanatatea din cauza necazurilor din viata.

serpi

In cazul in care vei vedea in vis cum te inconjoara serpi veninosi in casa ta este un semn care te anunta ca sotia (sotul) te inseala. De foarte multe ori aparitia sarpelui sau serpilor in vis face trimitere la viclenia femeilor, tocmai din acest motiv, in cazul in care visezi asa ceva, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa te concentrezi putin mai mult asupra aparitiilor feminine din viata ta.  Nu ar constitui o surpriza sa descoperi anumite lucruri interesante de care sa nu fi fost informat (a).

Citește și:  Interpretare vis in care iubita te inseala cu seful tau

Daca serpii pe care ii vezi in vis au o culoare mai inchisa atunci inseamna ca inamicii tai sunt foarte puternici. Daca au o culoare deschisa acest lucru inseamna ca sunt slabi. Dupa unii talcuitori serpii in vis pot reprezenta rautati si invidii mari provenite din neam, adica exista in familia ta cineva sau niste persoane, care evident iti sunt neamuri mai indepartate, si care iti poarta ranchiuna pentru ceva.

De regula, atunci cand apare o astfel de situatie, cel mai probabil invidia este cauzata de o mostenire. Daca in vis simti ca esti muscat de serpi atunci e un semn de actiuni ostile din partea cuiva. In functie de cadrul in care se petrece actiunea asta poate sa fie vorba de o pierdere materiala cauzata de un furt, poate sa fie vorba de o imbolnavire brusca si cadere la pat, sau poate ca ai sa afli in curand ca ai fost inselat (a) de partenerul (a) tau de viata.

Cand serpii nu te musca ci doar stau si se uita la tine in cerc atunci esti studiat de dusmanii tai, reprezinta perioada de acalmie, este posibil sa beneficiezi si tu de o forta protectoare ori ca esti inca prea atent la ceea ce faci si la ce se intampla in jurul tau. Daca in vis iti apar serpi prin iarba tarandu-se mai poate simboliza si o ploaie foarte abundenta si nimicitoare, chiar potop, ceva care va distruge recoltele si roadele tale si iti va afecta averea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.