Luna in relatie cu Venus

0
359
Luna in relatie cu Venus

Luna in conjunctie cu Venus ofera un mediu proprice dezvoltarilor, mai ales daca nativul se va lasa influentat numai de aceasta vibratie. Indivizii, in orice caz vor avea inclinatii artistice, iubirea va fi de mare pret, mai ales cea fata de sexul opus, se intrevede un mare noroc mai pe toate planurile, iar dispozitia este, in general, destul de iubitoare si de placuta. Chiar daca placerile vor fi de mare interes in aceasta ecuatie, nativii vor invata insa ca nu acestea conteaza in viata, ei vor invata sa asocieze aceste placeri venusiene, carnale, pasionale, cu intelepciunea si cu deschiderea mintii, a intelectului.

Luna in opozitie cu Venus aduce o serie de de dezamagiri mai ales in tot ceea ce inseamna relatii cu sexul opus, in familie, in viata personala, fie mama sau iubita, ori sotie sau fiica. Asta desigur in relatiile barbatilor. Nu trebuie sa uitam ca Luna reprezinta si partea feminina, maternul intr-o casnicie, iar aici poate cauza o serie de probleme iscandu-se neintelegeri. Venus isi face treaba destul de bine insa in opozitie cu iluminariul acesta nu poate decat sa perecliteze siguranta pe plan amoros.

Placerea obtina in urma relatiilor nu este prea mare si in plus apar dificultati in relatiile cu familie, cu traditiile, cu radacinile, partea materna este afectata, iar aici putem intelege fie ca mama nu se va avea bine cu copiii sai, nu va avea o comuniare armonica cu ei, nu va sti sa se poarte ca o mama, fie intervine o oarecare nepasare in aceasta relatie. Trebuie evitate toate excesele de tip emotional si durerea cat si tristetea, trebuie eliminate.

Citește și:  Parfum pentru zodia Leu

Venus

Luna in trigon cu Venus este o pozitie cu adevarat benefica, ea implica si calatorii multe, aduce cu sine rafinament, succes, oportunitati favorabile in viata, un simt deosebit de artistic, nativii incearca sa aprecieze foarte mult tot ceea ce este frumos. Se pare ca aceasta vibratie dintre cele doua planete organice, (pentru ca daca stam sa ne gandim la urma urmei ambele stimuleaza organicul, pe de o parte Luna care tine de materie, de apa, de vegetal, de tot ce misca, pe de alta pate Venus care influenteaza pasiunea, iubirea carnala dintre oameni, fizicul, dragostea fata de frumos, de tot ce poate fi creat de om) are rolul de a crea circumstantele favorabile cat sa ofere iubire, intelegere si rafinament, diplomatie, multi prieteni adevarati si niciodata saracie. Nativii au foarte multe inclinatii muzicale, adora sa cante si mai toti vor avea de-a face cu arta intr-un fel sau altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.