Cum seduci bărbatul Săgetător

0
2187
Cum seduci barbatul Sagetator

Bărbatul Săgetător reprezintă tipul aventurierului mai clasic de felul său, este mereu optimist și energic, plin de viață, are o mare spontaneitate, este simpatic și îi place libertatea, ceea ce înseamnă că dacă îl dorești alături de tine atunci va trebui să faci cumva, încât să îi dai și spațiul necesar.

Bărbatul Săgetător simte constant o nevoie foarte mare să lupte pentru o cauză nobilă, indiferent de ce natură ar fi aceea, el trebuie să înțeleagă lumea și asemenea femeii din același semn zodiacal, el trebuie să încerce să cuprindă universul în brațele sale, ori măcar cu privirea.

Trebuie mereu stimulat la nivel intelectual asemenea bărbatului din zodia Gemeni, însă acest nativ este puțin mai visător, nu este atât de pragmatic precum nativul Gemeni, îi place însă mobilitatea, să fie mereu pe drumuri, să cunoască lucruri noi, teritorii proaspete, oameni străini, să intre în diverse spații care până la acel moment dat îi erau total necunoscute.

Totodată însă, acest nativ dorește și să devină un stâlp al societății, un om care să fie baza familiei sale. Acest bărbat născut în zodia Săgetător va avea un caracter dual, ceea ce înseamnă că pe de o parte va fi un conformist, un om respectabil care respectă legile, iar pe de altă parte va fi un rebel, mereu certat cu legile, mereu împotriva mulțimii, care îl fac constant un om al drumurilor.

Câteodată acest nativ poate să fie de ambele feluri odată, având în vedere că simte nevoia să retragă din aventuri și să fie lider, sau să lase sarcinile deoparte și să devină aventurier. Oricum ai da-o cu el tot nu este bine, fiind într-o continuă contradicție, asemenea zodiei Vărsător cu ascendent în Pești, care pe de o parte explodează de energie, pe de altă parte abia se mai poate ridica dimineața din pat.

Atunci când vrei să seduci un bărbat Săgetător trebuie să ai în vedere două aspecte: fie e tânăr și clar că relația voastră nu va dura deoarece dacă își pune capăt aventurii sale prin viața de la o vârstă fragedă, la maturitate va dori să zburde mai ceva ca un mielușel pe pajiști înverzite, fie e adult care și-a cam trăit viața și poate fi un om fidel, reușind să se bucure de confortul unui cămin sigur.

De aceste aspecte trebuie să ții întotdeauna cont, având în vedere că dacă vrei să seduci un tânăr Săgetător, atunci înseamnă că vei fi doar o aventură pentru el, până când va găsi una mai riscantă, iar dacă vrei să seduci un matur, atunci așteaptă-te fie să devii încă o aventură, fie, dacă nu este căsătorit, astfel să devii tu aventura lui stabilă, pentru totdeauna, deci partenera sa de viață.

Bărbatul Săgetător este un înflăcărat romantic, el devine un idealist, odată ce și-a dăruit inima, așa că nu trebuie să-l trădezi, nu trebuie să dai greș în fața lui și nu-i distruge visele dacă vrei să-l ai lângă tine mai mult timp.

Citește și:  Semnificația horoscopului natal

Totodată, încearcă și să îi stimulezi intelectul și să îi arăți că tu ai experiența, deoarece acest nativ apreciază femeile trecute prin viață, considerându-le, la rândul său, trepte pe care trebuie să le urce ca să atingă desăvârșirea emoțională, maturizarea pe plan afectiv. Chiar dacă el simte că nu va avea pentru totdeauna acea femeie lângă el, și asta pentru că nu vrea, nu pentru că nu poate, tot o va răsfăța și îi va oferi daruri scumpe, pline de semnificații.

În aceeași ordine de idei trebuie să menționăm și faptul că acest partener este mereu atrăgător, interesant și dinamic, care creează energie în jurul său, însă care se plictisește urgent dacă nu este ajutat să-și mențină energia. Ca să seduci bărbatul Săgetător trebuie înainte de toate să te asiguri că ai suficient sex appeal și apoi că energia pe care o emani ajunge la el.

În acest fel vei putea și să îți arăți optimismul, iar ca să îl prinzi sigur în ghearele tale trebuie să te faci frumoasă, să fii feminină, mereu veselă, cu simțul umorului, să-l lași să te vadă, să te descopere, să te simtă, urmărindu-te, deoarece lui îi place la nebunie să se poarte asemenea unui cercetaș mereu în misiune.

Nu în ultimul rând, încearcă și să îl asculți atunci când începe să viseze cu ochii deschiși, pune-i întrebări despre ceea ce îi place, ieșiți împreună afară, în aer liber, și încearcă să îi lauzi talentele de bun șofer, dacă ieșiți cu mașina. Trebuie să îi propui călătorii fascinante și să găsești motive prin care să te amuzi ușor alături de acest nativ.

Nu trebuie să fii niciodată geloasă, nu trebuie să faci scene urâte, lasă-l să se simtă liber, nu îi face reproșuri, nu-l face să se simtă dator față de tine, mai ales pentru că urăște să fie responsabil, nu-i fi ca o mamă, deci nu-i purta de grijă, nu-l acuza de imaturitate și nu uita să îi apreciezi și prietenii, deoarece aceștia sunt foarte importanți pentru el.

În timp ce înțelegerea naturii unui Săgetător și a modului său de a gândi poate fi esențială pentru a-i câștiga inima, este la fel de crucial să înțelegem cum se potrivește această zodie cu celelalte.

Relația cu un Săgetător nu se bazează doar pe atracție inițială, ci și pe compatibilitatea de lungă durată. Dacă vrei să descoperi mai multe despre cum funcționează Săgetătorul cu alte zodii și cum poți construi o relație armonioasă, te invit să citești despre compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Săgetător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.