Interpretare vis in care apare o purificare

0
486
Interpretare vis in care apare o purificare

Interpretarea viselor in care apare o purificare se poate face in functie de felul in care iti apare. De regula purificarea din vis reprezinta iertarea pacatelor, reusesti sa treci singur peste toate greselile tale si ajungi sa iti impui sa te schimbi, sa devii un om mai bun.

Purificarea poate sa fie dusa chiar la cel mai abstract nivel, iar aici avem mai multe variante care duc insa la aceeasi rezolvare, totul tinand de starea noastra psihica.

Purificarea din vis induce o stare curenta de bine, de armonie, e posibil ca subconstientul sa iti transmita asta pe timpul noptii ca tu sa realizezi ca e momentul sa faci o schimbare in viata ta, sa inchei anumite afaceri care nu iti sunt prielnice si sa inveti din greseli mai mult, sa faci mai mult bine celor din jur.

apa pentru purificat

Atunci cand visezi ca te purifici sau mai bine zis daca visezi un ritual pagan de purificare se spune ca visul iti aduce foarte multe necazuri. Totusi nu trebuie dus la extrem, deoarece ritualurile din vis pot fi lesne asociate cu exorcizarile sau cu a alte practici oculte.

Citește și:  Interpretare vis în care nu te poți opri să joci la pariuri live online

Desigur aici ne putem raporta doar la ideea de curatare, de pregatire a trupului sau / si a sufletului pentru inceperea unei noi etape.

Daca visezi ca iti purifici mintea inseamna ca iti vei schimba modul de gandire si vei adopta noi idei, iti deschizi astfel gandirea, intreaga minte si incerci sa fii mai accesibil pentru dorintele si principiile celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.