Interpretare vis în care apare un zid

0
22105
Interpretare vis in care apare un zid

Atunci când visezi un zid înseamnă că ți se vor împlini toate visele și vei trăi mult și vei fi sănătos, însă numai dacă te vezi pe tine zidindu-l, pentru că în caz contrar el reprezintă o piedică ce vine odată cu un mare necaz. Atunci când visezi că zidești o casă, la fel, este semn de fericire.

Dacă te visezi că stai pe un zid înseamnă că ești stăpân pe propria ta viață, ești stabil și îți merge bine pe toate planurile, ai condiții bune de trai, pe toate planurile, financiar, social, amoros.

Atunci când visezi o serie de ziduri fărâmate, dărâmate, înseamnă că nu știi să apreciezi corespunzător pe cei din jur, e posibil să fii prea ușor de manipulat, ceea ce îți va crea probleme, iar când în vis vezi ziduri imense, care îți împiedică vederea, înseamnă că vei fi implicat în discuții aprinse cu cei dragi.

zidar

Se mai spune că zidul din vis reprezintă și o iubire nesăbuită, iar dacă visezi că tu ridici un zid, e posibil să fie și un semn negativ, luând în considerare să-ți pui singur obstacole în viață.

Dacă visezi că dărâmi un zid înseamnă că nu ești o persoană stabilă, ai multe neplăceri în viață cauzate de acest fapt, un zid dărâmat deja în vis reprezintă multe necazuri, iar dacă visezi un zid de casă, deci o locuință care nu este construită în întregime, înseamnă că vei avea parte de o pierdere.

Nu toate visele cu ziduri au aceleași semnificații. Acestea pot fi, de asemenea, simboluri ale protecției sau al unui refugiu sigur, în special dacă în vis te afli de partea „bună” a zidului. De asemenea, zidurile pot apărea în vis ca simboluri ale unor bariere pe care le-ai pus sau pe care alții le-au pus în fața ta.

Dacă ai avut un astfel de vis și vrei să înțelegi mai multe despre ce înseamnă când nu poți trece dincolo de un zid, citește și articolul nostru despre un vis în care ai un zid în fața și nu poți trece dincolo de el.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o clinică

Un zid dărâmat al unei cetăți poate să simbolizeze un deces, iar dacă visezi un zid în jurul căruia se află apă înseamnă că vei pierde sprijinul unei persoane importante.

În cazul în care visezi că mergi încet pe un zid mic, îngust, înseamnă că viața îți va aduce neplăceri, poate chiar pierderi mari, același lucru însemnând și un zid care se prăbușește.

zid

Pe de altă parte, un zid prăbușit deja poate să simbolizeze izbanda ta asupra unei greutăți la locul de muncă, iar dacă visezi că sari peste un zid înseamnă că viitorul îți este luminat, nu vei avea probleme.

Atunci când visezi că stai gânditor pe un zid mic înseamnă că, dacă ai răbdare, vei reuși să faci foarte multe în viață, iar dacă visezi că urci pe un zid înalt înseamnă că cineva te iubește în secret.

Pe de altă parte, dacă visezi că urci pe un zid foarte mare fără să ai greutăți înseamnă că îți va merge bine la locul de muncă. Zidul din vis mai poate simboliza și faptul că ne simțim izolați, singuri. Puteți consulta și simbolul pentru cuvântul „perete”.

Dacă o femeie visează că se ascunde în spatele unui zid înseamnă că alegerile pe care le-a făcut în viață o fac să se rușineze, iar dacă visează că urcă un zid mare înseamnă că alegerile sale o vor face să se simtă împlinită.

Pe de altă parte, dacă o femeie foarte tânără visează că se plimbă pe lângă un zid înseamnă că este foarte atrăgătoare, însă pentru acest lucru depune prea mult efort, chiar dacă cei din jur o apreciază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.