Zodia Săgetător

0
509
Zodia Sagetator

Zodia Săgetător este o zodie de semn masculin, pozitiv, ce are ca element definitoriu focul, calitatea sa de bază fiind flexibilitatea continuă fiind un semn mutabil.

Pentru zodia Săgetător, planetele defilează astfel: planeta guvernatoare este Jupiter, planeta carierei profesionale, cât și a dragostei, este Mercur, cea a câștigurilor financiare este Saturn, planeta sănătății și a muncii este căldurosul Venus, planeta casei și a familiei este fermecătorul Neptun, planeta spiritualității este neutrul Pluton, iar planeta călătoriilor, a studiilor și a religiei este Jupiter.

Săgetătorul, cu spiritul său liber și călător, este mereu în căutarea adevărului și înțelesului vieții. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt optimiste, pline de viață și dornice să exploreze lumea în toată splendoarea ei. Cu toate acestea, în călătoriile lor, pot întâmpina provocări care necesită echilibru și protecție.

Un ajutor neașteptat vine de la natură, mai exact de la cristalele norocoase. Aceste pietre speciale sunt capabile să amplifice energiile pozitive și să ofere protecție Săgetătorilor. Dacă ești curios să afli mai multe despre cum aceste cristale pot fi aliații tăi, te invit să descoperi cristalele norocoase pentru zodia Săgetător.

Zodia Săgetător este o zodie ce radiază în albastru și bleumarin, piatra sa caracteristică este turcoazul, iar metalul caracteristic este cositorul.

Ziua cea mai favorabilă pentru zodia Săgetător este cea mai scurtă zi din săptămână, și anume ziua de joi, iar principalele sale calități sunt reprezentate de onestitate, corectitudine față de semeni, generozitate cu cei din jur constant, viziunea în viitor, asupra propriilor fapte, cât și asupra acțiunilor altora.

sagetator zodia

Cea mai puternică dorință a Săgetătorului este să poată să-și lărgească orizontul, iar printre defectele acestei zodii se numără optimismul exagerat în situații de criză, generozitatea pe banii altora când poate dispune de ei.

Plan de compatibilități cu alte zodii

Cu zodiile Berbec și Leu, Săgetătorul are o compatibilitate generală foarte bună, iar cu zodiile Gemeni, Fecioara și Pești are o compatibilitate general redusă. Pe plan profesional, Săgetătorul se înțelege cel mai bine cu zodia liniștita Fecioara, pe plan emoțional, compatibilitatea cu zodia Pești este cea mai favorizată, pe plan financiar, zodia Capricorn este susținătorul Săgetătorului, pentru căsătorie și/sau parteneriate, compatibilitatea foarte bună este cu Gemenii, pentru creație, Săgetătorul se potrivește cu zodia Leu și, în final, pe plan spiritual, compatibilitatea cea mai bună este cu zodiile Leu și Scorpion.

Caracteristicile generale ale personalității

Nativul din zodia Săgetător este prietenos, un prieten deosebit la nevoie, pasionat, își respectă prioritățile, este extrem de tolerant, îi place libertatea și aventura alături de cei dragi. Poate fi extravagant și necioplit, mai ales atunci când are o situație financiară bună. Nativul Săgetător își conduce existența după diverse idealuri, până când ia decizia de a se retrage într-o poziție socială sigură, care-i va înfrumuseța viitorul.

Este gentil, deschis la discuții față de cei din jur, optimist, chiar și atunci când „țara arde”. Poate fi, însă, și extrem de arogant, mai ales dacă-l rănești. Nu se va răzbuna, dar pe moment e capabil să spună vorbe grele. Succesele nativului Săgetător se datorează unei bune intuiții, dar și disponibilității de acțiune și mobilității, este capabil să facă modificări de amploare în viața sa dacă locul de muncă i-o va cere sau dacă partenerul de viață decide. Este un bun susținător al ideilor celorlalți, de aici și spiritul altruist, este capabil de sacrificii.

Citește și:  Interpretare vis în care ți se împlinește horoscopul zodiei tale

Talentul său organizatoric este din cale afară de remarcabil, îi place să facă ordine în spațiul său de existență, dă dovadă de perfecțiune în unele cazuri. Este neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevărul și dreptatea, pentru Săgetător mai bine vii cu un adevăr usturător decât cu o minciună agresivă. Nativul Săgetător e un luptător cinstit, care iubește sportul și natura, mișcarea în aer liber fiind una dintre principalele sale satisfacții; este marinimos față de sine și față de ceilalți, se răsfață dacă el consideră că merită.

Soarele prost aspectat indică sentimente divergente și un amor propriu exagerat și foarte ușor de rănit, deși un personaj foarte puternic aparent, Săgetătorul este ușor de influențat, trăsături care duc la toane, la exagerare sau la autoamăgire, poate cădea foarte ușor într-o depresie dacă cineva este suficient de neatenționat cât să i-o provoace cu lucruri banale.

Nativul Săgetător mai înclină spre dorințe trecătoare, adesea extravagante, folosire nechibzuită a bunurilor materiale sau bănești, fanfaronadă și considerații pur teoretice asupra unor probleme. În sănătate, nativul Săgetător este pus în corespondență cu șoldurile, pulpele, astfel încât nativul acestei zodii este predispus la paralizii ale membrelor, accidente sportive, sciatică.

Ascendentul în zodia Săgetător

sagetator

La nativul cu ascendent în Săgetător, dorința de a-și proba în orice clipă din viață forțele atât fizice, cât și psihice este și mai mare decât la nativul din zodia Săgetătorului.

Nativul cu ascendent în Săgetător are deplină încredere în forțele sale, este stăpânit de entuziasm, gata să se dedice unei idei, unei cauze mari și deosebit de energic, capabil să îi miște în sensul dorit pe cei din jur. În general, este echilibrat, lipsit de prejudecăți și are o gândire sănătoasă. Pe de altă parte, tendința de a se repezi cu capul înainte, fără să stea prea mult pe gânduri, îl poate împiedica uneori să-și fructifice la maximum calitățile.

Pentru nativul cu ascendent în Săgetător, provocările intelectuale sunt foarte importante, atât în activitatea profesională, cât și în relațiile personale. În plan sentimental, nativul cu ascendent în Săgetător este pasional și are un apetit sexual debordant. Nativul cu ascendent în Săgetător se plictisește repede atunci când îi lipsesc provocările. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reușește să iasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.