Interpretare vis în care apare alcool

0
10344
Alcool

Dacă visezi că bei foarte mult alcool înseamnă că ai iluzii care nu se vor împlini, aparențe care înșală. Nu trebuie să te lași dus de nas, cei din jur te mint sau îți vor răul, vor să te inducă în eroare, vor să te deruteze pentru propriul lor bine, ai vise desărțite, trăiești în confuzii, în falsitate.

În același timp, visul în care apare foarte mult alcool se mai referă și la faptul că vei avea și tendințe de autodistrugere, vei ignora sau pur și simplu vei uita de relațiile sentimentale din cauza unor vicii sau a unor sentimente care te domină, nu îți dau pace, ai o afectivitate reprimată și ești supus incapacității de a iubi, nu știi cum să îți arăți sentimentele, dar în același timp nici nu vrei.

Dacă visezi că tu consumi alcool cu moderatie, atunci înseamnă că vrei să te relaxezi în felul tău, vrei să fugi de responsabilități și de greutăți, vrei să te simți bine, să te recreezi luând o pauză lungă, apelând la mai multe variante de destindere, vrei să ai o mulțumire temporară față de tine, să te răsfeți și să ai grijă de fizicul tău.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un miros

alcool

Totodată, înseamnă și că ai nevoie de încurajări și de stimulări din partea celor din jur, deoarece nu ești în stare să faci ceva de unul singur, trebuie să începi să apleci urechea la unele sfaturi sau poate că nu ai încredere în forțele tale și din acest motiv nu știi pe ce drum să o apuci.

Alcoolul a avut întotdeauna mai multe fațete. Poate fi un simbol al sărbătorilor, al bucuriei și al distracției, dar în același timp, poate simboliza și escapismul, refugiul sau chiar auto-distrugerea.

Visele în care apare alcool pot fi legate de felul în care te raportezi la consumul de alcool în viața reală sau la nevoia de a evada din realitate.

Pe lângă alcool, există și alte elemente care pot apărea în visele tale și care au legătură cu consumul de lichide fermentate, precum vinul. Dacă ești curios să afli ce înseamnă să visezi o damigeană cu vin și care este legătura dintre vin și alte vise, te invit să citești interpretarea visului în care vezi o damigeana cu vin aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.