Luna în semnele zodiacale

0
343

Luna în Berbec se află în peregrinaj și ilustrează impulsurile din suflet care pornesc din dorința de autoafirmare, nativii putându-se propulsa în fața celorlalți ca lideri, având poziții ce pot influența oamenii, deoarece ei sunt caracterizați de autodeterminare și de inițiative pe care cei din jurul lor nu le prea pot observa.

Aceste caracteristici sunt însă în stare să dea viață unei impresii de puternică empatie și sentimente bine controlate. Nativii cu Luna în Berbec sunt mereu capabili să transfere și celor din jurul lor emoțiile pe care le trăiesc, prin discreție dar emanând o puternică energie. Pentru acești nativi contează foarte mult la nivel personal să îi poată dirija pe cei apropiați lor și în același timp să se afirme și ca persoane.

Luna in Zodia Taur

Când Luna se află în Taur, acesta fiind semnul feminin de guvernare al planetei Venus, se află în exaltare, iar impulsurile nativilor sunt orientate către cunoașterea originilor pentru a se putea identifica astfel în propria lor persoană și în ceea ce au de făcut la modul concret în viață. La nativii care s-au născut sub semnul Lunii în Taur se manifestă o mare atracție pentru tradiții și pentru natură, pentru materie, ei având și înclinații către romantism care implică relații stabile din punct de vedere emoțional.

Nativii vor avea tendințe de atașament puternic, atât față de prieteni, cât și față de familie, și vor da dovadă de multă fidelitate față de locul de muncă și față de ceea ce fac ei în general în viața de zi cu zi.

Luna în Gemeni, acesta fiind semnul masculin de guvernare al planetei Mercur, planeta comunicării, se află în peregrinaj. Asta înseamnă că viața nativilor din punct de vedere emoțional va fi foarte instabilă, caracterizată de mobilitate. Acesti indivizi vor avea mereu tendințe de dublă personalitate și vor mereu diversitate, toate făcând parte din relații de durată sau din relațiile în care apare o oarecare profunzime.

Nativii care au Luna în Gemeni sunt persoane comunicative de felul lor, ei circulă non-stop, parcă nu ar obosi niciodată și împrăștie informațiile ce au ca urmări și emoțiile diverse, cât și curiozitatea lor de a intra și mai adânc în ceea ce înseamnă esența materiei, a lucrurilor în general, au o mare dorință de a învăța mereu. Este foarte mare și dorința nativilor de a crede orice, ceea ce îi ajută să împrăștie informațiile și să le manevreze în favoarea lor, însă oarecum impartial.

Luna în Rac este la ea acasă, deci în domiciliu, ea arătând trăsăturile tipice ale nativilor de a se orienta către familie, către viața casnică, către tot ceea ce înseamnă tradiții și locuri de bastina, ori trecut, strămoși, locuri în care probabil au trăit în altă viață. Acesti nativi sunt și foarte sensibili în ceea ce privește vechiul, lucrurile antice, ei pot să perceapă totul prin emoțiile care îi încearcă, în momentul în care se gândesc la aceste aspecte.

Totodată nativii care au Luna în Rac vor dori mereu să se regăsească în locurile în care au trăit, în rădăcini, ori în trecut. Pentru ei de altfel este caracteristică starea care îi încearcă deoarece trăirile pe care le au îi implică în permanență în viața casnică, în patriotism, în relații de familie și în interes pentru tot ceea ce înseamnă vechi, antic.

Luna în Leu se află în peregrinaj, de altfel Leul este și semnul guvernat de Soare, iar aici se va evidenția dorința nativilor de a se exprima pe cale emoțională, iar aceasta se va rezuma nu numai la talentele artistice sau în relațiile cu semenii, nativii având de regulă talente ieșite din comun, trăsături mai dramatice, boeme, poetice, ei fiind firi care îi fac pe cei din jur să îi admire, pentru simplul fapt că au creat ceva formidabil.

Indivizii născuți sub acest semn astral vor avea și copii cu inclinații deosebite, deoarece ei, prin natura lor, vor fi niște părinți formidabili, având mereu ceva strălucitor de transmis către cei mici. Se axează foarte mult pe nobilirea pornită din suflet și pe creativitate.

Luna în Fecioară se află în peregrinaj, Fecioara fiind semnul feminin al planetei Mercur, planeta comunicării. În acest semn de pământ se naște o armonie cu mediul înconjurător, cu natura, totul concretizându-se în pasiuni practice.

Acești nativi sunt atrași și de viața rurală, pastorală, au înclinații ce țin de tradiții, deși emoțiile pe care le trăiesc pot să cunoască un simț pragmatic care, în cele din urmă, îi va face să pară reci, lipsiți de suflet ori chiar prea prinși în ocupațiile și îndeletnicirile pe care le au. Indivizii născuți sub acest semn astral vor să împartă tuturor tendințe perfectioniste, motiv pentru care ei vor să exceleze mereu, având în vedere că nu sunt niște simpli moralisti la ocazie.

Luna în Balanță se află în peregrinaj, acesta fiind semnul pe care îl guvernează Venus. Nativii au o serie de impulsuri sufletești care se canalizează către căutarea și găsirea rădăcinilor din cadrul relațiilor sociale. Apar și confruntări emoționale sau sentimentale legate de cei mai apropiați, având adesea și implicații mai profunde. Nativii sunt mereu în căutare de propria personalitate pe care ar vrea să o descopere prin ceilalți, ceea ce va naște și controverse.

Citește și:  Ce facem când Mercur este retrograd?

Însă, în funcție de cum este aspectată Luna, acești nativi pot avea confruntări fie constructive, fie asocieri și conflicte care duc la parteneriate sau căsătorie. Într-o altă ordine de idei, atunci când beneficiază și de vibrația lui Venus, nativii reușesc să fie și foarte buni mediciatori de conflicte, au o abilitate mare în confruntările cu ceilalți, devenind mai mereu intermediari. Ei pot fi factorii de restabilizare a armoniei la nivelul social și de reconsiderare a unor valori culturale pozitive.

Când Luna este în Scorpion, se află în cădere, iar impulsurile nativilor vor fi constituite de emoții foarte puternice, conștientizate în același timp, însă foarte rar exprimate în mod deschis față de semenii lor. Acesti nativi manifestă o tendință de a se organiza numai în mod discret, de a acționa pe sub mânecă, adesea prin mijloace oculte sau prin științe mistice, având la îndemână tehnici și o serie de informații secrete.

Căutarea de experiențe apoteotice este foarte mare, iar aici sunt incluse și aventurile de ordin sexual, ori chiar trăirile la limita dintre moarte și viață, cu riscuri nebunești ce pot include și accidente critice. Nativii care au Luna în Scorpion reușesc să trăiască o serie de transformări în urma tuturor evenimentelor prin care trec. Totodată, Luna aflându-se și într-o poziție de trigonocratie, deoarece este situată în semn de apă, va da curs și unor instincte creative foarte profunde.

Când Luna este în Săgetător, aceasta se află în peregrinaj, însă primește cea mai bună receptivitate de la Jupiter, această planetă aflându-se în exaltare în zodia Rac. Astfel, impulsurile se rezumă la deschideri de ordin sufletesc față de cei din jur, față de situații în general, față de orice poate să favorizeze o anumită înțelegere a lucrurilor superioare, toate având la bază sinceritate și originalitate.

Indivizii născuți sub acest semn astral au tendințe către aventură, explorare în multe direcții, de la călătorii în întreaga lume, până la căutări de ordin spiritual în tot mai multe direcții. Nativii sunt foarte deschiși emoțional și sunt capabili să iubească toți oamenii și toate situațiile fără a se atașa definitiv, irevocabil, ei conservând în permanență și un grad intens de libertate.

Luna in zodia Capricorn

Luna in zodia Capricorn

Când Luna este în Capricorn, înseamnă că este în exil, acest semn fiind guvernat de Saturn, ducând la inhibarea puternică a impulsurilor lăuntrice, iar în cele din urmă nativii pot părea foarte reci și foarte închiși în ei, dar sunt capabili în același timp și să facă eforturi imense, rezistând în tăcerea lor și cu mult stoicism. De regulă, sunt capabili și să facă sacrificii pentru cei din jur.

Astfel, conștientizarea capacității de efort și de mobilizare îi poate face pe nativi să își asume o serie de responsabilități și de autorități față de cei din jur, iar în unghiul opus, ei pot să-și impună atitudini și conduite destul de obositoare sau chiar frustrante, toate pentru a-i disciplina. Ei trebuie să-și controleze emoțiile și să-și mențină astfel și poziția autoritară.

Luna în Vărsător se află în peregrinaj, iar acești nativi vor fi dispuși să se desprindă de tradiții, de tot ceea ce înseamnă trecut, totul pentru a reuși să cunoască ceea ce îi înconjoară pe poziții egale, ajungând până la tratarea celor din jur ca frați spirituali. Indivizii care s-au născut sub acest semn astral vor vrea să pornească adevărate revoluții în mediile în care ei trăiesc, astfel că se vor împrieteni cu ușurință cu cei din jur și se integrează repede în cadrul grupărilor care au idealurile lor sociale.

Atracția manifestată în direcția tehnologiilor noi, ori către ocultism poate să apară, din simplul motiv că ei nu se vor mulțumi și nici nu pot să se mulțumească doar cu ceea ce folosesc restul din jurul lor. Nativii care au avut Luna în Vărsător sunt adesea capabili să aibă cele mai platonice relații și sentimente.

Luna în Pești, acest semn fiind guvernat de Neptun, se află în trigonocratie, iar aici impulsurile lăuntrice sunt conduse către experiențele de ordin spiritual, acestea fiind foarte puternice, ajungând chiar să se manifeste în misticism, în religie, în fenomene psihice sau paranormale.

Totodată, acești nativi pot să fie treziți de foarte multe trăiri contradictorii și de emoții confuze, mai ales pentru că ei au nevoie să urce mereu, să înțeleagă mereu ceva nou, ceva superior, să-și exprime credința mare către divin.

Luna, simbolul feminin al emoțiilor și subconștientului, joacă un rol crucial în astrologie. Reflectând lumina Soarelui, Luna este legată de modul în care răspundem la evenimente, cum ne exprimăm emoțiile și cum ne conectăm cu ceilalți la un nivel mai profund.

Ciclul său lunar de creștere și descreștere aduce fluctuații în energiile noastre, și aceasta devine și mai evidentă când se deplasează prin diferite semne zodiacale. Această mișcare aduce cu ea o serie de influențe care pot afecta starea noastră de spirit, intuiția și reacțiile emoționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.