Interpretare vis în care apare un tunet

0
1943
Interpretare vis in care apare un tunet

Atunci când visezi un tunet, înseamnă că vei primi o veste plăcută, nouă, o veste favorabilă.

Însă tunetul din vis mai poate reprezenta și o lovitură foarte mare pe care soarta ți-o pregătește, poate chiar o dramă la care ești supus numai pentru a-ți reveni la realitate, deoarece trăiești prea mult în lumea fanteziei și numai tu ai de pierdut.

Din punct de vedere psihologic, dacă visezi adesea tunete, se spune că ești o persoană foarte radicală, iei decizii pripite, nu te gândești deloc înainte să faci ceva, și de cele mai multe ori greșești. Norocul tău este că nimeni nu are de suferit și că nu faci nicio pagubă.

În cazul în care visezi un tunet, înseamnă că deasupra ta este și că cineva îți va arăta drumul bun pe care trebuie să-l urmezi. Totuși, trebuie să ai grijă să fii atent să asculți și de sfaturile celor din jur.

Visul în care auzi tunete poate fi o reflecție a anxietăților sau a stărilor tale interioare tumultuoase. Adesea, elementele naturii în vise reprezintă emoțiile și sentimentele pe care le trăim.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un zgomot

De exemplu, tunetul poate indica furie reprimată sau o schimbare iminentă. Este interesant că, în multe culturi, tunetul este văzut ca un semn divin sau ca o manifestare a puterii superioare.

Dacă ești curios despre semnificația mai largă a viselor cu elemente meteorologice, ai putea fi interesat de interpretarea viselor cu furtună, fulgere și tunete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.