Interpretare vis in care esti intr-o sala de judecata si vezi pe cineva cum este judecat

0
639
Interpretare vis in care esti intr-o sala de judecata si vezi pe cineva cum este judeca

Interpretarea viselor in care esti intr-o sala de judecata si vezi pe cineva cum este judecat se refera la faptul ca in viata reala vei asista la necazul cuiva sau o indreptare a lucrurilor de care nu vei beneficia neaparat tu ci o alta persoana.

Daca visezi ca esti intr-o sala de judecata si vezi pe cineva cunoscut cum este judecat atunci s-ar putea ca in realitate acea persoana sa aiba niste greutati pe care o vei ajuta sa si le rezolve, s-ar putea sa ai o contributie majora la indreptarea unei persoane sau sa ajuti in mare masura la castigarea de catre acea persoana a unor litigii importante.

Totodata, asemenea vis arata faptul ca o persoana cunoscuta o sa treaca printr-o perioada dificila la finalul careia o sa aiba doar de castigat.

Daca visezi cum este judecat un frate de-al tau atunci este posibil ca in viata reala sa treaca prin greutati ce nu neaparat au de-a face cu banii sau cu starea materiala ci mai degraba cu o atitudine pe care o are intr-o imprejurare si care o sa-i aduca mari necazuri. In aceasta situatie tu poti sa aduci un plus de intelegere si sa oferi un ajutor real in depasirea acestei situatii.

sala de judecata

Daca visezi ca esti la tribunal si este judecat un prieten de-al tau atunci visul ilustreaza posibilitatea ca o persoana cunoscuta sa isi faca mustrari de constiinta in legatura cu unele fapte rele pe care le-a comis fata de tine. Nu ar fi de mirare ca in scurt timp sa iti apara in fata un prieten care sa isi ceara intr-un fel scuze pentru o magarie comisa cu ceva timp in urma si in care tu ai fost nedreptatit(a).

Citește și:  Interpretare vis in care esti incorporat in armata

Visul in care esti la tribunal si vezi cum este judecat(a) o fosta iubita sau un fost iubit poate sa aiba legatura cu faptul ca tu il(o) judeci aspru pentru o fapta de necredinta sau pentru ca te-a mintit intr-o anume situatie, s-ar putea sa reflecte pizma pe care inca o porti pentru acea fapta nesabuita care inca te mai doare.

Daca visezi ca esti intr-o sala de judecata si vezi cum un coleg de-al tau este judecat s-ar putea ca in realitate sa ai diverse discutii contradictorii cu acel coleg asupra unor aspecte si inca sa nu va dati seama cine are dreptate mai mare. Visul reflecta si in aceasta ipostaza o ranchiuna pe care o ai fata de acea persoana pe care o consideri uneori un inamic potential.

Daca visezi ca esti intr-o sala de judecata si vezi cum este judecat un parinte reprezinta posibile regrete ale parintilor tai ca nu ti-au acordat destula atentie atunci cand aveai nevoie sau visul simbolizeaza intr-un mod mai subtil chiar rana deschisa pe care o ai tu vis a vis de comportamentul parintilor tai care nu iti acorda afectiunea pe care crezi ca o meriti. In acest caz visul apare ca si o judecata la care ii chemi chiar tu insa nu este neaparat ceva martial, nu te chinuie cumplit, doar ca subconstientul iti scoate la iveala unele aspecte pe care nu le constientizezi indeajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.