Interpretare vis in care apare un uragan

0
182
Uragan Sursa: dezechilibrenaturale.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un uragan. Atunci cand visezi un uragan inseamna ca vei face o serie de pasi gresiti care te conduc catre dezastru sau poate ca cineva vrea sa te treazeasca la realitate, iti da o lovitura atat de mare incat reusesti sa iti dai si tu ce trebuie sa faci cu adevarat si pe ce drum trebuie sa o iei in viata. In cazul in care visezi ca te afli intr-un uragan inseamna ca in viata ta urmeaza o perioada„„„ extrem de delicata si de zbuciumata, confuza. Atunci cand visezi ca vezi un uragan se spune ca acesta este cel mai rau semn pentru viitorul apropiat, destinul tau este foarte sumbru.

Uragan Sursa: dezechilibrenaturale.blogspot.com
Uragan
Sursa: dezechilibrenaturale.blogspot.com

In cazul in care visezi ca te ia uraganul cu tot cu casa inseamna ca vei avea parte de foarte multe necazuri, poate iti pierzi casa din cauza datoriilor, e posibil sa nu reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus in viata, ramai si fara familie sau se poate vorbi in acest context si despre o casa distrusa in sensul de o casnicie distrusa, deci e posibil sa te desparti de partenerul de viata.

Daca visezi ca te loveste uraganul inseamna ca brusc iti dai seama ca ai trait intr-o minciuna pana la acel moment si incerci sa faci tot posibil ca sa repari ceea ce ai stricat. In cazul in care visezi ca stai si te uiti la pagubele facute de un uragan inseamna ca in realitate vei participa la unele dezbateri in legatura cu ceea ce s-a intamplat, la locul de munca, poate ca ceva rau s-a intamplat si acum e momentul sa gasesti solutii alaturi de colegi ca sa puteti repara greselile facute. Atunci cand visezi ca te uiti la pagubele facute de un uragan se mai poate vorbi si despre faptul ca in curand vei face o retrospectiva a vietii tale si iti vei da seama cate fapte urate ai facut si ce pagube ai lasat din cauza comportamentului tau urat.

Din punct de vedere psihologic se spune ca cei care viseaza adesea un uragan sunt oameni foarte radicali, cu un spirit justitiar ce-i drept insa mult prea vindicativi, sunt in stare sa distruga tot ce le sta in cale de dragul dreptatii, ei fiind adepti ai justitiei absolute, orice greseala cat de mica se plateste in viziunea lor, nu exista erori umane, sunt firi vulcanice, lipsite de rabdare, pentru ei lucrurile deja se intampla, viitorul are loc acum in prezent si nu cred in destin deoarece ei si-l fac singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here