Interpretare vis in care impusti pe cineva si nu moare

0
6696
Interpretare vis in care impusti pe cineva si nu moare

Interpretarea visului in care impusti pe cineva si nu moare reprezinta necesitatea unei protectii. Reprezinta si o stare conflictuala din viata ta in care vrei sa scapi de ceva ori te simti amenintat in unele privinte. In eventualitatea in care visezi ca ai o pusca si tragi dupa cineva inseamna ca te simti amenintat in planul sentimental, esti gelos si nu ai incredere in nimeni.

Poate sa reprezinte si un pericol in legatura cu o posesiune pe care o ai. Este foarte ciudat ca multa lume care are acest vis recunoaste personaje reale din viata autentica cu care chiar are dispute si confruntari pe diferite planuri.

Faptul ca ele apar si in vis sub forma de inamici este foarte interesant, reprezinta mai degraba un caz atipic deoarece simbolurile in aceste spete nu mai conteaza asa de mult. Daca te visezi tragand intr-o persoana, mai ales daca o si recunosti, inseamna ca vei avea in continuare cu ea o stare conflictuala. Daca persoana pe care o impusti nu moare si nici nu pare a fi ranita inseamna ca ai un dusman redutabil in fata si ar fi indicat sa te feresti de el.

Doar daca in vis iti apare ca persoana respectiva e ranita sau moare e un semn ca in viata reala conflictul pe care il ai se va termina, se va aplana cumva de la sine sau cu alta modalitate. In majoritatea cazurilor astfel de personaje aparute in vis reprezinta in realitate dusmani pe care deja ii cunosti sau inamici ascunsi pe care nici prin gand nu ti-a trecut ca ii ai, insa ei te stiu destul de bine.

Citește și:  Interpretare vis in care incerci sa cari o geanta dar este prea grea

trage cu arma

Daca in vis te vezi tragand cu o arma automata, mitraliera de exemplu, atunci este un conflict major insa vei izbuti sa iti invingi dusmanul in cele din urma, chiar daca in vis nu pare sa fie ranit. Astfel de aparitii in vis iti sugereaza stari de animozitate care nu sunt de azi de ieri ci par sa aiba o vechime considerabila, pare-se ca e vorba de ceva mai serios si cu mai multa tensiune acumulata.

Daca visezi ca tragi cu un pistol atunci e un semn de conflict minor sau e vorba de o intriga sentimentala care implica si gelozie. S-ar putea sa incerci sa iti inlaturi un rival in dragoste, o persoana care ii da tarcoale partenerului sau partenerei de viata.

Astfel de sentimente si actiuni in vis par sa semnaleze stari destul de incordate in subconstientul tau, acesta ar fi primul aspect pe care ar trebi sa il iei in considerare, al doilea aspect fiind poate lipsa de comunicare in viata reala, in absenta careia se acumuleaza tensiuni si resentimente care in loc sa fie depresurizate prin simplul act al comunicarii, se aduna in perioade de timp dand nastere la astfel de vise.

E ca o voce a subconstientului care iti semnaleaza o problema ce trebuie rezolvata cumva. Si cum nu poate sa iti spuna prin vorbe, iti deseneaza simboluri care te ghideaza exact la tinta calda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.