Interpretare vis în care apare o bătaie

0
33094
Bataie Sursa: filmexperience.blogspot.com

Dacă văzuiți o bătaie între oameni înseamnă că veți avea unele dispute mai mari în familie, posibil din cauza lipsei de bani. Se mai spune că atunci când visezi o bătaie înseamnă că multă lume te urăște și vrea să-ți facă rău, iar dacă visezi o armată în bătaie înseamnă că vei avea parte de o perioadă foarte agitată, plină de necazuri.

Visul în care te vezi implicat într-o bătaie poate fi un semn al unor conflicte interne sau externe. Poate indica lupta dintre diferite aspecte ale personalității tale sau conflicte cu alții din viața ta. Detaliile visului, cum ar fi locația, persoanele implicate și rezultatul bătăii, pot oferi indicii suplimentare despre semnificația acestuia.

De asemenea, există o diferență importantă între a visa că ești martor la o bătaie și a visa că primești bătaie. Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă atunci când primești bătaie în vis, te invit să explorezi articolul nostru dedicat acestui subiect.

Un câmp de bătălie în vis reprezintă tot o perioadă nefastă pentru tine, dar în relațiile amoroase, iar dacă visezi că te bați cu animale înseamnă că vei reuși să treci peste greutățile de zi cu zi care te apasă.

bataie

Dacă visezi că te iei la bătaie cu cineva și învingi înseamnă că vei reuși să-ți învingi și dușmanii, vei ieși biruitor din orice confruntare, iar atunci când visezi că te bați cu mai mulți oameni înseamnă că vei reuși să-ți atingi scopurile, dar numai după ce depui mult efort.

Dacă visezi că te bați cu o fiară sălbatică înseamnă că ți se va da dreptate în unele situații, iar dacă te bați în vis cu un leu înseamnă că vei avea parte de o mare ceartă, care se va sfârși urât.

Când visezi că te bați cu un lup înseamnă că cei din jurul tău te vor detesta pentru că ai făcut multe greșeli față de ei, și dacă te bați în vis cu un urs înseamnă că cunoscuții îți vor strica reputația. În momentul în care visezi un drapel, steag, care este purtat în bătaia vântului înseamnă că viața ta va cunoaște o întorsătură gravă, se va schimba subit, iar o bătaie între oameni necunoscuți simbolizează în viața reală un posibil câștig financiar.

Dacă visezi o bătaie între gâște înseamnă că partenerul tău de viață este excesiv de gelos și caută mereu ceartă, iar dacă participi la o bătaie înseamnă că apreciezi riscurile, ești un amator al lucrurilor extreme, iar dacă visezi că nu mai vrei să te bați înseamnă că îți vei forma o părere eronată despre o persoană pe care abia o cunoști.

Dacă visezi că te bați aprig înseamnă că vei avea multe griji la orizont, iar dacă visezi că te lupți singur cu multe animale înseamnă că faci față liniștit unor griji zilnice, deoarece te-ai învățat cu ele. Când visezi trupe de bătaie înseamnă că ți se va trăda încrederea, iar dacă vezi oameni care se bat urât în vis înseamnă că trebuie să te ferești de primejdii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cioban

Atunci când visezi că ești învins și lovit după o bătaie înseamnă că semenii vor comite multe nedreptăți la adresa ta, te vor condamna pe nedrept, iar atunci când visezi că bați un animal sau o altă persoană înseamnă că cineva vrea să-ți răpească pacea, să-ți strice armonia din viață.

De regulă, bătaia din vis simbolizează și faptul că dacă ai fost bolnav vei recăpăta sănătatea, iar dacă ești simplu spectator la o bătaie, e posibil să nu mai ai probleme de sănătate pentru o perioadă foarte lungă.

Dacă visezi o bătaie cu pumnii, un meci de box, spre exemplu, semnele sunt numai de bine, la fel și dacă visezi o bătaie între grupuri mai mari sau armate, iar dacă visezi străini într-o încăierare înseamnă că cei din jur te vor răni, deoarece nu te plac suficient.

Dacă în vis îți măsori puterea la bătaie cu cei mai slabi înseamnă că vei avea multe neplăceri în viață și vei comite nedreptăți.

bataiee

În alta ordine de idei, visul în care apare o bătaie prevestește neliniște psihică, un dezechilibru mental, faptul că te afli într-o luptă continuă, ești o fire dilematică, poate fi vorba și despre un aspect al trecutului care nu a avut șansa să fie încheiat pe deplin, iar acum îți atrage atenția.

În cazul în care visezi bătaie, aceasta se mai poate referi și la o posibilă ceartă în viața reală, iar dacă visezi pe alții care se bat înseamnă că nu vrei să-ți recunoști slăbiciunile sau nu îți accepți problemele, trebuie să iei inițiativa și să fii mai responsabil.

Dacă visezi că te zbați într-o bătaie pentru viața ta înseamnă că nu vrei să faci o schimbare care este necesară, nu vrei să admiti un fapt care îți provoacă mari conflicte launtrice.

Atunci când visezi că intri într-o bătaie care se ține până la moarte înseamnă că refuzi să accepți pe cineva în viața ta, nu vrei nici măcar să îți vezi de treburile tale și să îți rezolvi necazurile, refuzi într-un fel realitatea pentru că te doare, te macină.

Atunci când visezi o bătaie între femei înseamnă că vei avea parte de momente foarte plăcute alături de cei dragi și nu vei duce lipsă de nimic. Bătaia din vis mai sugerează și o nevoie umană de a întoarce și celălalt obraz sau dimpotrivă de a se răzbuna, însă indicat este să lăsăm timpul să rezolve totul și să nu luăm nicio măsură care ne-ar putea face rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.