Interpretare vis in care apare dactilografiere

0
249
Interpretare vis in care apare dactilografiere

Interpretarea viselor in care apare dactilografiere. Atunci cand visezi ca dactilografiezi ceva inseamna ca nu prea reusesti sa comunici bine cu cei din jur, nu prea esti in stare sa iti expui punctul de vedere, esti o persoana mai introvertita si vei avea necazuri din aceasta cauza, iti creezi poate chiar multe antipatii si nu vei avea succes la locul de munca.

Dactilografierea din vis, in cazul in care este facuta de catre o alta persoana catre tine, inseamna ca acea persoana, mai ales daca iti este cunoscuta, incearca sa iti spuna care ii sunt sentimentele fata de tine, vrea sa isi arate poate iubirea tainuita, insa nu are curajul necesar sau nu gaseste varianta potrivita de a ajunge catre inima ta ori felul necesar de a se exprima.

Desigur exista si variante in care dactilografierea poate sa exprime in viata reala faptul ca va urma o perioada mai nefasta in viata ta, e posibil sa ai ghinion la locul de munca, sa nu reusesti sa finalizezi asa cum ti-ai propus unele proiecte, sau chiar sa ai parte de neintelegeri cu prietenii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare fumând

dactilografiere

Din punct de vedere psihologic visul in care apari tu dactilografiind ceva la masina sugereaza multa timiditate, imposibilitatea de apropiere fata de semeni si incapacitatea de a comunica cu acestia din punct de vedere profesional.

Esti un om retras, nu-ti place sa vorbesti prea mult si crezi ca cei care vorbesc prea ult in preajma ta sunt falsi.

De cele mai multe ori cei care tac, o fac pentru ca au prea multe de spus si nu isi pot ordona ideile, ceea ce este o varianta buna, trebuie insa sa incerci sa fii mai practic, insa in alte cazuri cei care tac, o pot face din simplul motiv ca nu au nimic de zis, sunt mult prea limitati si prefera sa ramana in umbra. Oricare ar fi varianta trebuie sa stii ca in viata e necesar putin curaj pentru toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.