Interpretare vis în care apare o broască

1
14220
Interpretare vis in care apare o broasca

Atunci când visezi o broască în apă înseamnă că vei primi o vizită neașteptată și dacă visezi o broască care sare continuu, acest lucru reprezintă faptul că vei primi o moștenire de la o rudă nu tocmai apropiată sau pur și simplu intri în posesia unei sume de bani. Broasca țestoasă din vis înseamnă și dezamăgire, ceartă, faptul că vei fi trădat, cineva îți va face rău.

Broaștele, în cultura populară și în vise, sunt adesea legate de transformare, regenerare și chiar de magie. Asemenea altor animale, ele pot fi mesageri care aduc vești din lumea spiritelor sau simboluri ale unei schimbări interioare ce se apropie.

Totuși, trebuie să subliniem și faptul că broasca apare mai mult în visele femeilor, iar bărbații visează mai mult broaste râioase și chiar dacă acestea nu au un aspect tocmai plăcut, ele pot avea o interpretare pozitivă, deoarece ele reprezintă o evoluție, fiind cunoscut faptul că însăși broasca a evoluat de la mormoloc la amfibian, reprezentând și puterea de supraviețuire, având în vedere că broasca trăiește și pe uscat și în apă.

broasca

Astfel, broasca din vis poate fi interpretată ca fiind o transformare sufletească prin care omul trece; ea poate fi și sufletul bun al omului, care are totuși o înfățișare urâtă.

Un alt simbol mai este și acela că puteți trece peste o serie de antipatii, mai ales dacă broasca din vis topăie veselă; înseamnă că inima va sări de fericire, sunteți în stare să iertați oricât de mult rău vi s-a făcut, pentru că veți avea noroc în tot ceea ce veți face.

Dacă broasca sare fără oprire în vis, înseamnă că ați fost necalculați și ați risipit mulți bani, iar acum este posibil să trageți ponoasele, să fie nevoie să vă împrumutați și, evident, să o duceți mai prost cu banii în perioada următoare.

Când în vis călcați o broască, înseamnă că vreți în viața reală să fiți deasupra celor mai slabi, să îi conduceți, chiar dacă acest lucru nu este tocmai unul bun, având în vedere că profitați de slăbiciunile lor, sunteți în stare să treceți peste orice și să apelați la tot felul de șiretlicuri.

Totodată, dacă visezi că mănânci, că auzi sau că vezi broaște, acesta este, în general, un semn bun, că viața ta va fi liniștită și destul de împlinită, atât pe plan social, cât și pe plan profesional sau emoțional.

Broasca reprezintă, în general, în vis, onoare, cinste, prieteni noi și o stare generală bună, un profit financiar poate, armonie și liniște în cămin, iar atunci când este visată de o femeie, ea mai reprezintă că va avea un soț bun, dacă aceasta nu este căsătorită, pe care îl va iubi și care o va respecta și iubi la rândul său.

Broasca sau broaștele în apă mai înseamnă și linguseală, întristare din partea celor dragi, nefericire; dacă o omori, înseamnă că vei scăpa de dușmani. În același timp, broasca mai poate fi și broasca de la ușă, cuvântul fiind un omonim, iar dacă visezi că răsucești cheia în broască, acest lucru poate reprezenta o reușită mare la locul de muncă, poate chiar obțineți o promovare.

broscuta

Dacă visezi că ai o broască țestoasă înseamnă că vei avea o viață lungă, liniștită, iar dacă o vezi cum se plimbă înseamnă că copiii tăi vor fi buni, te vor asculta și nu-ți vor face necazuri. Când vezi o broască că zace în vis, înseamnă că simți repulsie față de cineva și nu ai ce să faci în această privință.

Citește și:  Interpretare vis în care apare pescuit

Se spune că broaștele din vis care stau în apă prevăd niște musafiri la care nu vă așteptați, iar dacă vă apar mai multe, înseamnă că cineva se lingusește, încearcă să se dea bine pe lângă dumneavoastră, deoarece știe că are de unde profita, ceea ce vă va produce și o stare de tristețe, de deziluzie, convingându-vă încă o dată cât de haini sunt oamenii.

Dacă visezi că mănânci o broască înseamnă că vei afla unele informații plăcute, dar trebuie să muncești mult la locul de muncă și în cele din urmă să ai parte și de un câștig real.

Broasca din vis care stă în apă înseamnă și că avem un instinct foarte mare de a ne apăra mereu, suntem în defensivă și totul numai din cauza unor griji care vor trece încet-încet.

Broasca care stă pe iarbă sau pe uscat în vis reprezintă faptul că nu suntem capabili să acționăm, nu știm ce decizie să luăm și în același timp nu avem habar cum să ne purtăm cu persoana iubită, mai ales pentru că ne simțim blocați, stagnăm într-o stare emoțională din care cu greu ne poticnim să ieșim și asta ne provoacă multă instabilitate psihică și emoțională.

În cazul în care auzi o broască în vis, aceasta prevestește o serie de cunoștințe pe care le vom avea, persoane noi cu care intrăm în contact și care ne ajută în unele situații mai grele.

Dacă visăm broaște care prind țânțari, visul reprezintă multe reușite la locul de muncă, noroc în toate și o stare generală bună, poate chiar câștiguri de proporții în afaceri, bani mulți.

broaste

Broasca râioasă din vis, pe lângă faptul că sugerează caracterul celui ce visează, ea mai sugerează și multe necazuri în familie, multe certuri pornite din cauza banilor sau din cauza răutății unuia dintre cei doi soți.

Când visezi broaște care orăcăiesc înseamnă că duci o viață desfrânată, apelezi la multe imoralități ca să îți umpli timpul.

În unele culturi, când vine vorba de o broască țestoasă, aceasta sugerează o fire plină de loialitate, o fire plină de blândețe, dar și faptul că veți trăi mult, nu veți muri de vreo boală ci de bătrânețe ori că doriți să o luați mai încet într-o relație, vreți să păstrați calmul și să nu uitați de înțelepciune, care vă este sprijin în tot ceea ce faceți.

Când visați o broască țestoasă ce se ascunde în carapace înseamnă că vreți să vă feriți de treburile grele în viață, de sarcini cotidiene și de tot ceea ce vă poate amărâți existența.

Dacă visul tău cu broaște a fost mai intens și ai văzut multe broaște sărind în fața ta, aceasta poate avea o semnificație și mai profundă. Te invităm să afli mai multe despre aceste vise din articolul nostru despre interpretarea viselor în care vezi multe broaște sărind în fața ta.

1 COMENTARIU

  1. Am visat ca din sifonier au iesit trei broaste, una era mare (adulta) alba cu o dunga subtire albastra, era foarte frumoasa, iar cele doua care erau pui, una era alba si una verde. In vis le-am lasat sa plece. Va rog daca se poate sa-mi spuneti ce inseamna. Multumesc.
    Cu cele mai bune ganduri,
    Pati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.