Interpretare vis in care primesti vesti rele prin telefon

0
877
Interpretare vis in care primesti vesti rele prin telefon

Interpretarea viselor in care primesti vesti rele prin telefon reflecta in multe situatii ajutorul unor persoane care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, releva depasirea unor obstacole cu ajutorul unor prieteni.

Daca visezi ca primesti niste vesti rele prin telefon atunci se prea poate ca de fapt sa auzi niste noutati frumoase care o sa te afecteze si pe tine in mod pozitiv.

Alteori, un asemenea vis presupune faptul ca o sa primesti un ajutor de la cineva cunoscut, depinde cu cine vorbesti la telefon sau de la cine primesti mesaj.

Vestile rele prin telefon ilustreaza in multe alte situatii depasirea unor greutati, a unor obstacole, anunta ca vei iesi dintr-o incurcatura in curand.

Daca in realitate astepti rezultate cu privire la ceva, la o afacere sau un contract, ori o intelegere verbala sau orice altceva atunci visul prevesteste reusita.

In general a vorbi la telefon reflecta si o a doua persoana, o persoana cu care esti in legatura mai mut sau mai putin, un personaj din plan secund, adica nu face parte din cercul tau de influenta sau din anturajul apropiat.

vesti proaste

Al doilea aspect este mesajul pe care il primesti sau stirea negativa ceea ce inseamna o influenta cel mai probabil benefica, sau un impuls de natura sa te ajute intr-un fel sau altul.

Daca visezi ca primesti prin telefon niste vesti rele de la cineva cunoscut atunci s-ar putea sa existe chiar o legatura viitoare de natura sa iti aduca un beneficiu, chiar si moral sau psihic.

Visul in care primesti vesti rele prin telefon poate sa aiba legatura cu interventia neasteptata din partea cuiva in viata ta, nu neaparat o interventie negativa, mai degraba o idee care zboara si iti schimba o atitudine, fara sa iti dai seama probabil in scurt timp o sa ai o schimbare de comportament in sensul bun, cineva o sa te aprecieze pentru niste calitati.

Citește și:  Interpretare vis în care descoperi că ți s-a furat ceva

Visul in care primesti vesti rele prin telefon in legatura cu o sora de exemplu poate sa releve de fapt niste bucurii pe care ti le va face sora ta sau in cazul in care nu ai vreo sora atunci este posibil ca in urmatoarea perioada, datorita unor imprejurari mai speciale, sa devii mai atent(a) si mai sentimental(a), mai deschis(a) catre latura umana a fiintei tale si implicit deschidere catre altii.

In cazul in care primesti vesti rele de la un parinte se poate intampla ca cineva sa se manifeste mai ciudat fata de tine, asa cum nu te-ai asteptat niciodata, si anume sa simti o ocrotire aparte vis a vis de o situatie in care esti.

Visul in care prin telefon cineva te anunta ca ai pierdut niste bani semnifica un castig nesperat de bani sau orice alt bun, iar daca primesti vestea ca a murit cineva drag tie atunci s-ar putea ca in realitate acea persoana sa iti faca o imensa bucurie sufleteasca, mai poate sa anunte si ceva castiguri banesti in cazul in care este un parinte sau un neam, in orice caz visul in aceasta ipostaza se refera la intamplari fericite, menite sa te binedispuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.