Interpretare vis in care apare un ucigas

0
49
Un ucigas Sursa: hardcoregigvolume.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un ucigas. Atunci cand visezi un ucigas inseamna ca trebuie sa fii mai temperat, sa iti calculezi mai bine actiunile, sa nu te mai grabesti in luarea unor decizii. Cei care viseaza ca ucid inseamna ca in realitate au o manie stransa in suflet, au foarte multe sentimente reprimate, nu se pot exprima si nici nu mai stiu cum, avand in vedere ca a trecut deja vremea in care au avut ocazia sa faca ceva pentru a se dezlantui.

Un ucigas Sursa: hardcoregigvolume.blogspot.com
Un ucigas
Sursa: hardcoregigvolume.blogspot.com

Pe de alta parte ucigasul din vis mai poate arata si faptul ca trebuie sa incerci sa omori ceva din tine ca sa poti fi mai linistit, sa lasi ceva in urma, sa nu te mai gandesti la trecut, trebuie sa pastrezi doar acele amintiri care te ajuta sa traiesti in preznet si sa nu uiti ca orice asteptare este temporara chiar daca aceasta dureaza toata viata.

In cazul in care visezi ca esti ucigas de copii inseamna ca esti un om malefic, care nu suporta sensibilitatea, esti foarte dur si te porti rece cu cei din jur, nu suporti dragalaseniile si preferi sa fii mereu distant, te feresti de atasamente. In cazul in care visezi ca ucizi animale inseamna ca esti un progresist, vrei sa evoluezi, sa alungi instinctele animale din tine, sa te conduci numai dupa ratiune uitand de faptul ca toti avem o parte primitiva in noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here