Interpretare vis in care apare un magar

0
11073
Interpretare vis in care apare un magar

Interpretarea viselor in care apare un magar. Daca visati un magar incapatanat inseamna ca mai aveti de luptat pentru ceva anume, mai ales pentru ca inca purtati pe umeri o povara sufleteasca sau trupeasca. De multe ori magarul din vis mai poate reprezenta si faptul ca in realitate trebuie sa avem rabdare, sa speram in zile mai bune. Se mai spunea in antichitate ca persoana care visa un magar care duce o povara, se elibera in realitate de o sarcina.

Se mai spune ca atunci cand visezi un magar acesta este o prevestire asupra faptului ca nu trebuie sa iti faci de lucru cu oamenii prosti, sa nu te certi cu ei, sa dai dovada de rabdare, sa nu iti pui mintea cu oricine.

Atunci cand visezi ca bati un magar inseamna ca vei avea parte de dezamagiri, de intristari iar daca visezi un magar alb inseamna ca vei avea parte de multe vesti bune. Pe de alta parte daca visezi un magar care alearga acesta semnifica o mare deceptie, faptul ca vei avea parte de tristete, poate chiar de un deces in viata, iar atunci cand visezi ca alergi dupa un magar inseamna ca vei fi prins in certuri dramatice.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dezvoltat

Daca visezi ca ai un magar inseamna ca vei fi ignorat la locul de munca iar atunci cand visezi un magar foarte bland inseamna ca vei fi calomniat. In cazul in care visezi ca esti calare pe un magar inseamna ca vei fi dispretuit de cei din jurul tau iar daca visezi ca il calaresti in goana inseamna ca vei desconsiderat.

magarus

Daca visezi ca tu esti cel care calatoreste alaturi de un magar inseamna ca iti poti atinge telul in viata insa vei fi dispretuit, detestat, iar daca visezi un magar care zbiara inseamna ca vei avea parte de foarte multe griji.

Un magar cenusiu inseamna ca vei avea parte de o dragoste cu noroc iar daca visezi ca achizitionezi un magar inseamna ca trebuie sa fii mai temperat cu cheltuielile deoarece esti prea risipitor si trebuie sa incerci sa te mai restrangi. Atunci cand visezi un magar cu o povara foarte grea inseamna ca vei avea nevoi mari, griji de proportii, vei lucra foarte mult si nu se va vedea nimic din urma ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.