Interpretare vis în care apare o cârtitiță

1
5713
Interpretare vis in care apare o cartita

Atunci când în vis îți apare o cărtiță înseamnă că vei primi vești neașteptate de la un prieten pe care nu l-am mai văzut de multă vreme, venit din depărtare.

Atunci când visăm însă o cărtiță sau movilițele înălțate de ea, se mai poate spune și că suntem nelămuriți într-o anumită privință și căutăm lămuriri, dar se mai spune și că nu te poți elibera de trecutul tău, având în vedere că animalul în discuție este orb, ori că ai foarte mulți dușmani, oameni care se ascund de tine și din umbră vor să-ți facă rău.

Trebuie să luăm în calcul și faptul că și în viața de zi cu zi se mai spune despre un om că este orb ca o cărtiță, ceea ce poate să sugereze, atunci când visăm o cărtiță, faptul că omitem ceva important, nu conștientizăm realitatea, nu vedem esențialul și ne lăsăm orbiți de aparențe, nu conștientizăm felul în care suntem exact, iar totul ne roade în cele din urmă, ne frustrează.

cartita

Cărtița este totuși și simbolul animalului care scurmă în pământ, al lutului, fiind chiar benefic, dar și dăunător, mai ales pentru agricultură, sugerând și ideea mormântului, a morții, aducând în același timp și ideea de taină, de secret, al pământului pe care calcăm, al arhetipalului, iar în acest sens ne putem raporta la faptul că dacă ne apare o cărtiță în vis înseamnă că vom avea o sănătate bună, avem puterea de a cunoaște și de a înțelege lucrurile abstracte și oculte.

Dacă visăm un musuroi de cărtiță înseamnă că vom trăi mult și bine, având parte de sănătate în general, mai ales pentru că suntem firi harnice.

Cartițele sunt animale misterioase, deseori asociate cu lucruri ascunse și cu capacitatea de a se mișca sub pământ, neobservate. În lumea viselor, ele pot reprezenta aspecte ale vieții noastre pe care le-am îngropat sau le-am ignorat. Poate sunt emoții sau gânduri pe care preferăm să nu le adresăm.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o vânătoare

La fel ca și cartița, aceste sentimente pot lucra în umbră, influențând deciziile și comportamentul nostru. Dacă ești fascinat de interpretările viselor legate de natură, poate te-ar interesa și interpretarea visului în care umbli pe un câmp plin cu musuroaie. Musuroaiele, la fel ca și cartițele, pot avea semnificații profunde în lumea viselor.

În cazul în care visăm că o cărtiță fuge de noi înseamnă că o persoană apropiată sau din cercul de prieteni ne urăște foarte tare și ne va face să conștientizăm acest lucru, ne va da de înțeles.

Atunci când visăm că ne uităm spre pământ în jos și vizualizăm o cărtiță care se mișcă înseamnă că trebuie să fim răbdători și să așteptăm, deoarece cu siguranță se va întâmpla ceva bun în viața noastră.

cartita

Când visați că cineva lovește cu sapa într-un musuroi înseamnă că veți comite o serie de erori care vor avea mari consecințe, acestea fiind de natură să ne tulbure.

O cărtiță moartă în vis reprezintă o prevestire asupra faptului că trebuie să fim mai prudenți. Sensul general al visului în care apare o cărtiță se rezumă la faptul că ești o fire nesigură, te simți derutat, nu ai încredere nici în tine, nici în cei din jur, vrei să fii îndrumat, însă nu accepți prea bine sfaturile, ții multe taine și nu te lași deloc citit, nu lași pe nimeni să intre în sufletul tău.

În cazul în care visezi că ești o cărtiță înseamnă că spui prea multe lucruri ce nu trebuie spuse, poate chiar barfăști, uneltești împotriva celor din jur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.