Interpretare vis in care apare o cartita

1
5672
Interpretare vis in care apare o cartita

Interpretarea viselor in care apare o cartita. Atunci cand in vis iti apare o cartita inseamna ca vei primi vesti neasteptate de la un prieten pe care nu l-am mai vazut de multa vreme, venit din departare. Atunci cand visati insa o cartita ori movilitele inaltate de ea se mai poate spune si ca sunteti nelamurit intr-o anumita privinta si cautati lamuriri dar se mai spune si ca nu te poti elibera de trecutul tau, avand in vedere ca animalul in discutie este orb, ori ca ai foarte multi dusmani, oameni care se ascund de tine si din umbra vor sa iti faca rau.

Trebuie sa luam in calcul si faptul ca si in viata de zi cu zi se mai spune despre un om ca este orb ca o cartita, ceea ce poate sa sugereze, atunci cand visam o cartita, faptul ca omitem ceva importat, nu constientizam realitatea, nu vedem esentialul si ne lasam orbiti de aparante, nu constientizam felul in care suntem exact, iar totul ne roade in cele din urma, ne frustreaza.

Cartita este totusi si simbolul animalului care scurma in pamant, al lutului, fiind chiar benefic, insa si daunator, maia les pentru agricultura, sugerand si ideea mormantului, a mortii, aducand in acelasi timp si ideea de taina, de secret, al pamantului pe care calcam, al arhetipalului, iar in acest sens ne putem raporta la faptul ca daca ne apare o cartita in vis inseamna ca vom avea o sanatate buna, avem puterea de a cunoaste si de a intelege lucrurile abstracte si oculte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un trasnet

Daca visam un musuroi de cartita inseamna ca vom trai mult si bine, avand parte de sanatate in general, mai ales pentru ca suntem firi harnice.

cartita

In cazul in care visam ca o cartita fuge de noi inseamna ca o persoana apropiata sau din  cercul de prieteni ne uraste foarte tare si ne va face sa constientizam acest lucru, ne va da de inteles. Atunci cand visam ca ne uitam spre pamant in jos si vizualizam o cartita care se misca inseamna ca trebuie sa fim rabdatori si sa asteptam deoarece sigur se va intampla ceva bun in viata noastra.

Cand visati ca cineva loveste cu sapa intr-un musuroi inseamna ca veti comite o serie de erori care vor avea mari consecinte, acestea fiind de natura sa ne tulbure.

O cartita moarta in vis reprezinta o prevestire asupra faptului ca trebuie sa fim mai prudenti. Sensul general al visului in care apare o cartita se rezuma la faptul esti o fire nesigura, te simti derutat, nu ai incredere nici in tine nici in cei din jur, vrei sa fii indrumat, insa nu accepti prea bine sfaturile, tii multe taine si nu te las deloc citit, nu lasi pe nimeni sa intre in sufletul tau.

In cazul in care visezi ca esti o cartita inseamna ca spui prea multe lucruri ce nu trebuie spuse, poate ca chiar barfesti, uneltesti impotriva celor din jur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.