Interpretare vis in care apare un bilet

0
413
Un bilet Sursa: prin-ochii-mei-lumea.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un bilet. Daca in vis va apare un biletel inseamna ca in curand cineva va invita la o aniversare, petrecere, la o adunare de voie buna si va veti simti foarte bine. Iar atunci cand va apare un bilet si nu-l puteti descifra, fiind scris de dvs. inseamna ca nu sunteti suficient de atent cu o persoana draga, iar din acest motiv o faceti sa sufere. Biletelul din vis mai poate simboliza desigur si faptul ca primim vesti, stiri iar in functie de cum ne simtim in vis momentul in care deschidem biletul, asa vor fi si stirile citite sau auzite. Daca visati un bilet cu care puteti intra undeva sau de atobuz inseamna ca veti primi permisiunea sa faceti ceva, vi se da un accept pentru a achizitiona ceva sau primiti un credit la care ati sperat de multa vreme. Un bilet de autobuz mai inseamna si ca veti reusi sa va impacati cu cineva drag si veti trai in armonie in continuare, ori poate simboliza negocierile de la locul de munca pe care le faceti ca sa impliniti un proiect.

Un bilet Sursa: prin-ochii-mei-lumea.blogspot.com
Un bilet
Sursa: prin-ochii-mei-lumea.blogspot.com

Daca visezi ca iti achizitionezi un bilet de avion sau de tren inseamna ca vrei sa evadezi deoarece te omoara activitatile zilnice, nu mai faci fata stresului, iar daca visezi ca stai in autobuz fara bilet si ti-e teama sa nu fii controlat inseamna ca ai constiinta curata in fata celor apropiati, nu ai nimic sa le ascunzi dar te temi pentru ei. Atunci cand visezi ca achizitionezi de la o persoana un bilet de teatru inseamna ca adesea faci lucrurile fara sa te gandesti si fara sa ceri parerile celor din jur, ceea ce nu ar fi tocmai rau insa incearca sa nu ii ranesti pe ceilalti.

Atunci cand visati biletele de banca inseamna ca veti avea probleme cu sanatatea si daca visati ca aveti un bilet la loterie inseamna ca se va intampla ceva la care nu va asteptati, iar pe viitor va trebui sa iti incerci sansa si sa te bazezi pe ea, deoarece altfel nu ai cum sa castigi. Ai incredere in destin. Insa biletul de loterie mai poate insemna si imbunatatirea starii financiare sau faptul ca veti avea multe reusite iar atunci cand visati un bilet cumparat pentru ceva inutil inseamna ca veti avea parte de mult ghinion si veti da gres cam in tot ce faceti. Se mai zice ca biletul la teatru simbolizeaza faptul ca vei ajunge pe o pozitie superioara din cauza faptului ca santajezi, ai relatii influente sau esti foarte manipulator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here