Ghicitul în palmă – Linia capului

0
2617
Ghicitul in palma (6)

Linia capului are un rol la fel de important precum cea a inimii în chiromantie. Această linie este localizată în mijlocul palmei, pornind din dreptul degetului arătător și îndreptându-se spre exteriorul palmei.

Adesea se întâmplă ca linia capului să se intersecteze cu linia vieții la punctul inițial. În general, este interpretată drept modul în care funcționează mintea persoanei și include modul de vorbire, comunicare, învățare, intelectul și setea de cunoaștere. Se crede că reprezintă o indicare a preferinței individului pentru informația analitică sau cea creativă.

În ceea ce privește cititul în palmă, linia capului devine o reprezentare a intelectului, astfel încât cu cât această linie este mai lungă, cu atât inteligența persoanei este mai mare și gândirea este mai complexă.

Această linie traversează palma și ajunge uneori și până la exteriorul acesteia. Modul în care se curbează această linie prezintă înclinațiile artistice ale persoanei, astfel că dacă o persoană are o linie a capului dreaptă este practică și fără imaginație, iar dacă linia este înclinată spre încheietura mâinii vorbim despre persoane cu o imaginație bogată, cu atât mai bogată cu cât linia este mai înclinată.

Linia imaginației a capului

Ghicitul in palma - Linia imaginativa a capului
Ghicitul in palma – Linia imaginativa a capului

Și linia capului se categorisește în linie imaginațivă și linie practică, având particularități și interpretări diferite. Linia imaginațivă este cea cu o curbă mare spre încheietură, care se termină de obicei înspre subconștientul creativ. Persoanele care au o astfel de linie sunt pline de imaginație, foarte creative și prezintă gusturi extreme de rafinate.

Linia practică a capului

Ghicitul in palma - Linia practica a capului
Ghicitul in palma – Linia practica a capului

Linia practică a capului este cea care traversează palma, fiind dreaptă și mai scurtă, și îi desemnează pe oamenii cu o gândire practică, ce trăiesc în prezent și care sunt obiectivi. Acești oameni se bazează cel mai mult pe ei și preferă să-și rezolve problemele de unii singuri.

Puncte inițiale pe linia capului

Există diferite particularități ale liniei capului care prezintă interpretări speciale. Dacă această linie o atinge pe cea a vieții la capăt, acesta este un semn al unei persoane precaute care se gândește mult înainte de a acționa. Când linia capului se separă de aceasta, atunci vorbim despre o persoană independentă, care gândește de una singură și care are încredere în forțele proprii.

Citește și:  Ghicitul în palmă - Linia soarelui

Chiromaniții spun că atunci când linia vieții este cât mai departe de cea a capului, respectiva persoană este extrem de independentă. Atunci când linia capului porneste de pe muntele lui Jupiter (proeminenta de la baza degetului arătător), aceasta este un semn al ambiției și determinării spre obținerea succesului.

Când linia capului trece pe sub linia vieții, vorbim despre o persoană cu probleme de încredere în sine, care se datorează în cea mai mare măsură unor probleme de familie din trecut. Atunci când primul capăt al liniei capului este unit cu cel al vieții vorbim despre o influență familială extrem de puternică în viața individului, care duce la imposibilitatea luării de decizii pe cont propriu a acesteia.

Semne pe linia capului

Linia capului prezintă la rândul ei diferite elemente unice. Dacă prezintă o insulă, acesta devine un semn al unei probleme, confuzii sau crize mentale. Liniile mici prezintă o predispoziție la migrene în timp ce lanțurile devin un simbol al tensiunilor, stresului și oboselii unei depresii. Dacă linia capului este întreruptă, acest detaliu reprezintă un timp în care creierul a fost folosit în mod neobișnuit, așa cum se întâmplă în cazul comei sau a inconștienței ori în urma unei lovituri primite la cap.

Linia Capului, una dintre cele mai importante linii în chiromanție, este adesea asociată cu intelectul, stilul de gândire și abordările cognitive ale unei persoane. O Linie a Capului lungă și clară sugerează claritate în gândire și o abilitate puternică de concentrare, în timp ce o linie scurtă sau fragmentată poate indica un stil de gândire mai spontan sau impulsiv.

De asemenea, direcția și curba Liniei Capului pot oferi indicii despre creativitate, logică și chiar despre preferințele în luarea deciziilor. Este esențial să interpretăm această linie în contextul întregii palme, deoarece interacțiunea acesteia cu alte linii și semne poate oferi o imagine completă asupra complexității gândirii și personalității individului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.