Ghicitul în palmă – Degete – Falange, încheituri, poziția și forma vârfurilor

1
1153
Ghicitul in palma (15)

În chiromantie, atât palma cât și degetele au roluri esențiale distincte. Când citim în palma trebuie să avem grijă la cum sunt ținute degetele în primă instanță, însă și la forma acestora. În cazul în care degetele sunt ținute lipite, persoana care le ține în acest fel este mai timidă și mai precaută. Când degetele sunt îndepărtate unele de altele, avem de-a face cu o persoană extrovertită și încrezătoare în forțele proprii.

Pentru a citi cât mai corect degetele, trebuie să fim foarte atenți și la detalii precum falangele (falanga este un os al mâinii ce permite mișcarea degetelor). Fiecare deget are câte 3 falange, doar degetul mare are două. Un alt aspect de care trebuie să ținem cont este încheietura degetelor, care pot fi de diferite forme, cum ar fi noduroase sau fine. Aceste detalii ne pot spune multe despre viața fiecărui om. Există și 4 poziții în care se pot afla degetele, care ne vor ajuta să citim în palma. Nu ignorați nici forma vârfurilor de la degete, care pot fi în 3 forme. Accesați link-urile de pe cuvinte pentru mai multe detalii despre fiecare metodă.

Pozitionarea degetelor

Deși poate părea ciudat, degetele au mai multe poziții în cadrul mâinii, mai exact patru. Fiecare din ele are o explicație diferită și aduce un aport interesant în descifrarea ghicitului în palma.

Când degetele se află în linie dreaptă, acestea semnifică o mare încredere în sine și mândrie cu privire la propriile abilități ale respectivei persoane.

Dacă degetele se află într-o poziție puțin curbată, persoana care le are este extrem de echilibrată și obiectivă cu propriile calități și defecte. Când degetul mic și cel arătător se află în poziții mai joase decât celelalte degete, persoana va avea o stimă de sine scăzută. Când degetul mijlociu și cel arătător au aceeași lungime, acestea vor reprezenta o persoană arogantă, ambițioasă și superficială.

Când toate degetele se află într-o poziție puțin curbată, însă degetul cel mic se află mult mai jos, acesta devine un semn al unei vieți pline de greutăți care vor necesita ca persoana care le are să se salveze singură și să învețe din greșelile proprii. Majoritatea oamenilor au acest fel de degete.

Forma vârfurilor de la degete

Vârfurile degetelor au și ele forme diferite, mai exact trei, și fiecare formă are o explicație diferită. Vârfurile degetelor pot fi spatulate, pătrate și conice.

Vârfurile spatulate ale degetelor aparțin oamenilor inventivi și practici. Acești oameni sunt agitați, le plac schimbările și aventurile.

Citește și:  Ghicitul în palmă - Via lasciva

Oamenii cu vârfuri pătrate ale degetelor sunt mai practici și preferă să lucreze după programe și șabloane bine cunoscute. Aceștia gândesc metodic și preferă să fie ordonați.

Persoanele cu vârfuri conice ale degetelor au o gândire practică și sunt sociabile, istețe și idealiste. Aceste persoane sunt sensibile și interesate de viața spirituală. Un sub-tip al vârfurilor conice sunt vârfurile ascuțite, care desemnează oameni intuitivi care sunt ușor de influențat de alții.

Există și oameni care au forme combinate ale vârfurilor degetelor, aceștia fiind interesați de mai multe domenii variate. Sunt totodată și îndemânatici, adaptați și pot cădea în picioare în orice situație se află.

Falange

Ghicitul in palma - Falangele degetelor
Ghicitul in palma – Falangele degetelor

Fiecare deget este împărțit în trei zone distincte care poartă numele de falange. Fiecare falangă ar trebui să aibă o lungime egală cu celelalte care aparțin aceluiași deget. Când o falangă este mai lungă decât celelalte două ale acelui deget, atunci energiile respectivei falange vor fi folosite mult mai mult față de restul. Când o falangă este mai scurtă, energia acesteia este latentă și deci va rămâne neutilizată.

Când pe falanga de la bază a degetelor, cea situată cel mai aproape de palmă, se află linii subțiri, acestea devin semne ale oboselii, fiind numite liniile efortului. Persoanele care au aceste linii au nevoie de câteva zile de relaxare și odihnă. Liniile de la prima falangă – cea care prezintă și unghia – poartă numele de liniile stresului și sunt un rezultat al stresului cauzat pe o perioadă îndelungată.

Când toate falangele din vârful degetelor sunt lungi, acestea vor desemna o persoană cu înclinații spiritualiste, interesate de meditație și de sensurile vieții. Falangele din mijloc sunt cele care fac legătura cu aspectele materiale ale societății și vieții în general. Când falangele din mijloc sunt lungi și groase sau umflate, acestea vor reprezenta o persoană lacomă și îngăduitoare.

Încheieturile degetelor

Degetele mâinii prezintă încheieturi care sunt fie noduroase fie fine, acestea prezentând diferite detalii legate de viață și personalitatea persoanei. Oamenii cu încheieturi noduroase sau vizibile obișnuiesc să se gândească mult mai mult și serios înainte de a acționa sau spune ceva.

Oamenii care au încheieturi fine – cele care nu ies în evidență – se bazează în principal pe intuiție și pe propria lor inspirație, negând prea mult înainte de a se arunca în vorbe sau acțiuni aventuroase. În general, numărul acestor oameni este mai mare decât cel al persoanelor cu încheieturi noduroase ale degetelor.

1 COMENTARIU

  1. Eu am cateva linii diferite pe palme fata de ceilalti oameni. Sunt asa de cand ma stiu si nu sunt din vreun accident pentru ca le am la ambele palme
    Incerc de mult timp sa inteleg de unde le am si ce inseamna, dar nu am reusit pana acum.
    Ma poate contacta cineva care sa imi explice?
    Email: david_szabo20@yahoo.com
    Multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.