Interpretare vis in care te incalti si iti legi sireturile

0
6791
Interpretare vis in care te incalti si iti legi sireturile

Interpretarea visului in care te incalti si iti legi sireturile simbolizeaza o intreaga paleta de semnificatii. Daca visezi cumva ca te incalti si iti legi sireturile este un semnal ca esti apt pentru o afacere, esti  montat psihic pentru a face ceva anume.

Se poate intampla ca in vis sa iti apara cum te incalti cu o pereche de pantofi vechi si apoi iti legi sireturile, ceea ce semnifica faptul ca esti pregatit sa dai fata cu o persoana pentru a va impaca, mai inseamna recunoasterea vinei in fata altei persoane cu care te-ai certat in trecut.

Daca in vis iti apare ca te incalti cu o pereche de pantofi noi e un semn ca te pregatesti pentru a te intalni cu persoana iubita, sau chiar mai poate anunta si o posibila oficializare a relatiei voastre.

Daca visezi ca iti legi sireturile la niste pantofi murdari inseamna ca esti anuntat de cineva sau iti vei da seama ca urmeaza niste greutati in viata ta, drept pentru care ai luat toate masurile de precautie necesare unei astfel de situatii. Daca visezi ca iti legi sireturile la o incaltaminte reconditionata este un semn ca vei reinnoda o veche amicitie cu cineva, vei reface o relatie rupta cu o anumita persoana.

iti legi sireturile

In cazul in care incaltamintea la care iti legi sireturile este foarte pretioasa atunci poate sa fie un semn de promovare in societate, se prea poate sa primesti un post mai bun, sa te ridici profesional sau sa fi apreciat sau premiat de catre sefii tai. Mai poate aparea si ipostaza in care vezi ca te incalti cu niste pantofi de sport, adidasi sau tenisi, iar apoi iti legi sireturile.

Citește și:  Interpretare vis in care arunci lucruri importante la gunoi

In acest caz semnifica o atitudine foarte pozitiva din partea ta in raport cu viata, indica un tonus foarte ridicat, e un semn ca vei depasi foarte usor cele cateva obstacole care iti vor iesi in cale. Se poate intampla ca tenisii la care iti legi sireturile sa fie de culoare rosie ceea ce inseamna un apetit sexual foarte ridicat, mai poate semnifica insa si faptul ca esti pregatit sa intri intr-o relatie serioasa cu cineva, sau, la fel de bine, s-ar putea sa ai niste intrevederi surprinzatoare.

Daca tenisii sau pantofii vor fi de culoare albastra inseamna ca esti pregatit pentru a depasi niste afectiuni ale corpului sau mici accidente. In cazul in care pantofii la care iti legi sireturile sunt de culoare neagra atunci inseamna ca esti hotarat sa incepi o afacere pe cont propriu, sau se poate interpreta ca te-ai hotarat sa inchei o afacere paguboasa, dar in orice situatie este vorba de bani.

Daca pantofii la care te legi la sireturi sunt de culoare alba atunci ai fost anuntat de cineva ca vei primi niste noutati, niste vesti eventual pentru care trebuie sa te pregatesti sa le asculti cu mare bagare de seama caci nu sunt obisnuite. Se mai poate intampla ca pantofii sa fie femeiesti si sa te legi la sireturi, ceea ce simbolizeaza faptul ca s-ar putea, chiar exista o mare posibilitate, sa ai niste aventuri pasionale de mare intensitate in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.