Interpretare vis în care ai un accident și rămâi fără un deget la mână sau la picior

0
6347
Interpretare vis in care ai un accident si ramai fara un deget la mana sau la picior

Interpretarea viselor în care ai un accident și rămâi fără un deget la mână sau la picior are legătură cu pierderea anumitor abilități în viața reală, imposibilitatea de a face față unor situații specifice. Dacă visezi că ai un accident și îți pierzi degete, semnifică pierderi și întârzieri în activitate, planuri nereușite sau eșecuri.

Visurile în care suntem victime ale unor accidente ne pot provoca adesea o stare de neliniște și de anxietate. Fie că este vorba de pierderea unui deget într-un accident sau de o experiență și mai traumatizantă, precum un vis în care îți plesnește o petardă în mână și rămâi fără mână sau degete, este esențial să ne amintim că aceste vise reflectă adesea temerile și preocupările noastre interioare, mai degrabă decât evenimente reale viitoare.

ti-ai pierdut un deget

Degetele simbolizează iscusința cu care tratezi anumite situații și persoane, fie că le abordezi într-o manieră pur materială sau mentală. A avea un accident în vis în urma căruia îți pierzi un deget de la mână poate să însemne lipsa de inspirație într-o activitate.

Dacă îți pierzi un deget de la picior, ar putea să însemne că în viața reală nu vei avea posibilitatea să te manifești într-o activitate din lipsă de suport material. Mai poate să sugereze și faptul că ai un necaz în familie, s-ar putea ca cineva să se îmbolnăvească sau un prieten de încredere să aibă o afecțiune cu sănătatea.

Dacă în vis se întâmplă să îți pierzi degetul mic, atunci este un semn că s-ar putea ca în scurt timp să suferi o lipsă de luciditate la luarea unei decizii importante, sau nu vei reuși să te impui în fața cuiva cu ajutorul vorbelor, ori nu vei fi destul de convingător(oare) într-o dezbatere.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi o pernă

Se poate ca în vis să-ți pierzi arătătorul și atunci semnifică faptul că în viața reală, în curând, se va ivi o situație în care vei fi nevoit să te concentrezi foarte mult asupra unor amănunte și s-ar putea să dai greș. Reprezintă o lipsă totală de concentrare asupra amănuntelor esențiale.

Dacă în vis te accidentezi și îți pierzi inelarul, atunci semnifică faptul că nu vei putea să-ți dezvolți afacerile așa cum ai dori, ai lipsă de imaginație și perspectivă. La fel se poate anticipa și în cazul relațiilor pe care nu vei ști să le păstrezi, deoarece ești prea anost.

om fara deget

Semnifică și lipsa de popularitate, unele pierderi financiare neînsemnate, dar mai reprezintă în același timp și lipsa de seriozitate în cazuri unde e nevoie de decență și susținerea ta personală. Poate anunța o despărțire sau o prăpastie emoțională într-o relație de amiciție sau o relație sentimentală.

Se poate întâmpla, de asemenea, să-ți pierzi degetul mijlociu, fapt ce semnifică pierderea capacității de înțelegere a unor situații foarte complexe.

Dacă visezi că îți tai degetul mijlociu, e un semn că s-ar putea să dovedești lipsa de înțelepciune în luarea unor decizii pentru viitor, poate semnifica și graba prea mare în ideea unor activități ce presupun calm și judecată limpede. În același timp, pierderea degetului mijlociu într-un accident poate semnifica și unele disfuncții sexuale ce pot apărea în viitorul apropiat.

Dacă în vis îți accidentezi degetele de la picioare sau chiar le pierzi definitiv, se poate ca în curând să ai probleme de ordin profesional, este posibil, de exemplu, să nu fii capabil să-ți îndeplinești la termen niște obligații ce intră în fisa postului sau nu ai condițiile materiale și tehnice necesare pentru îndeplinirea unor activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.