Interpretare vis in care ai un accident si ramai fara un deget la mana sau la picior

0
6241
Interpretare vis in care ai un accident si ramai fara un deget la mana sau la picior

Interpretarea viselor in care ai un accident si ramai fara un deget la mana sau la picior are legatura cu pierderea anumitor abilitati in viata reala, imposibilitatea de a face fata unor situatii specifice. Daca visezi ca ai un accident si iti pierzi degete semnifica pierderi si intarzieri in activitate, planuri nereusite sau esecuri.

Degetele simbolizeaza iscusinta cu care tratezi anumite situatii si persoane, fie ca le abordezi intr-o maniera pur materiala sau mentala. A avea un accident in vis in urma caruia iti pierzi un deget de la mana poate sa insemne lipsa de inspiratie intr-o activitate.

Daca iti pierzi un deget de la picior ar putea sa insemne ca in viata reala nu vei avea posibilitatea sa te manifesti intr-o activitate din lipsa de suport material. Mai poate sa sugereze si faptul ca ai un necaz in familie, s-ar putea ca cineva sa se imbolnaveasca sau un prieten de incredere sa aiba o afectiune cu sanatatea.

Daca in vis se intampla sa iti pierzi degetul mic atunci este un semn ca s-ar putea ca in scurt timp sa suferi o lipsa de luciditate la luarea unei decizii importante, sau nu vei reusi sa te impui in fata cuiva cu ajutorul vorbelor, ori nu vei fi destul de convingator(oare) intr-o dezbatere.

om fara deget

Se poate ca in vis sa iti pierzi aratatorul si atunci semnifica faptul ca in viata reala, in curand, se va ivi o situatie in care vei fi nevoit sa te concentrezi foarte mult asupra unor amanunte si s-ar putea sa dai gres, reprezinta o lipsa totala de concentrare asupra amanuntelor esentiale.

Citește și:  Interpretare vis in care spargi o vitrina sau un geam

Daca in vis te accidentezi si iti pierzi inelarul atunci semnifica faptul ca nu vei putea sa iti dezvolti afacerile asa cum ai dori, ai lipsa de imaginatie si perspectiva. La fel se poate anticipa si in cazul relatiilor pe care nu vei stii sa le pastrezi, deoarece esti prea anost.

Semnifica si lipsa de popularitate, unele pierderi financiare neinsemnate, dar mai reprezinta in acelasi timp si lipsa de seriozitate in cazuri unde e nevoie de decenta si sustinerea ta personala. Poate anunta o despartire sau o prapastie emotionala intr-o relatie de amicitie sau o relatie sentimentala.

Se poate intampla, de asemenea, sa iti pierzi degetul mijlociu, fapt ce semnifica pierderea capacitatii de intelegere a unor situatii foarte complexe. Daca visezi ca iti tai degetul mijlociu e un semn ca s-ar putea sa dovedesti lipsa de intelepciune in luarea unor decizii pentru viitor, poate semnifica si graba prea mare in ideea unor activitati ce presupun calm si judecata limpede. In acelasi timp, pierderea degetului mijlociu intr-un accident poate semnifica si unele disfunctii sexuale ce pot aparea in viitorul apropiat.

Daca in vis iti accidentezi degetele de la picioare sau chiar le pierzi definitiv se poate ca in curand sa ai probleme de ordin profesional, este posibil de exemplu sa nu fii capabil sa iti indeplinesti la termen niste obligatii ce intra in fisa postului sau nu ai conditiile materiale si tehnice necesare pentru indeplinirea unor activitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.