Horoscop anul 2013 Anul Șarpelui de apă – zodia Rac

0
102
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Rac, anul 2013 se anunță a fi puțin diferit față de ceea ce au avut ei parte până acum. Acest lucru este evidențiat mai ales de faptul că Marte, Saturn și Pluto îi influențează pe nativi foarte mult, deși planetele cu pricina, cele trei mature și sobre astre, se pare că se află în stări de grație, nu au tendințe rele sau negativiste cum au de regulă, mai ales Pluto, duce mai degrabă la cunoaștere și la aprofundare de cunoștințe și în niciun caz la pesimism și autodistrugere.

Anul 2013, dominat de Șarpele de Apă, a adus cu el o serie de fluctuații emoționale și oportunități de transformare pentru zodia Rac. Acest an a însemnat o călătorie de autodescoperire, în care nativele și nativii din zodia Rac au avut ocazia să își aprofundeze înțelegerea asupra propriei ființe și a relațiilor cu ceilalți.

Nativii din zodia Rac vor avea în această perioadă parte de foarte multe beneficii dacă știu cum să le ceară, cum să meargă după ele, ori mai bine spus cum să lupte pentru a le merita.

Totuși, e posibil ca în acest context, în care funcționează planetele menționate mai sus, nativii să fie influențați să cedeze la greu, deoarece racii nu prea fac față unui stres major, ei nu sunt antrenați să facă munci istovitoare sau să lupte cu morile de vânt precum ar face de pildă Scorpionii ca să-și atingă scopul, ci dimpotrivă vor da înapoi încet, fără ca nimeni să-i observe și să-i tragă de mânecă. Acest lucru se va simți mai ales în relațiile pe care Racii le au cu persoanele de sex opus.

În cuplu, dacă se simt depășiți, e posibil ca ei să încheie un capitol. Astfel că, dacă au o relație mai veche plină de probleme, vor încerca să pună punct oricărei situații, preferând să sufere o vreme și apoi să meargă mai departe cu stoicism (unde se va vedea altfel și influența lui Pluto), să lupte pentru ei, însă nu înainte de a îndepărta toate dificultățile.

Pe la mijlocul anului, nativii din zodia Rac au parte de mai multă muncă, Marte îi pune aici pe jar, deoarece îi antrenează în anumite activități care se pare că le fac chiar bine. La locul de muncă, nativii din zodia Rac au parte de multe schimbări prielnice, în carieră se întrevăd anumite deplasări, unele decizii luate independent de propria persoană, care le vor aduce multe beneficii atât financiare, cât și spirituale.

Citește și:  Horoscop anul 2013, anul Șarpelui de apă - zodia Vărsător

Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa - zodia Rac

Pentru acești nativi ar fi foarte bine să aibă grijă însă și de sănătate, deoarece se vor simți copleșiți de volumul mare de muncă, moralul lor este puțin cam doborât, însă trebuie să se gândească la roadele pe care le vor culege după încheierea perioadei de muncă atroce, și mai exact în prima parte a lunii martie. Dacă nu s-au văzut până acum schimbări, fiți fără grijă deoarece în curând vor interveni acolo unde nu vă așteptați.

Totuși trebuie ținut seama de faptul că cele trei planete care influențează destinul nativilor din zodia Rac în următoarea perioadă nu au mișcări rapide sau radicale. Ele sunt cunoscute mai mult ca fiind luptătoare, perseverente și regeneratoare. Ceea ce înseamnă că e posibil în unele cazuri ca ceea ce ați muncit sau făcut în anul precedent să se simtă ca și urmare abia acum sau poate chiar și mai târziu.

Totuși schimbările adevărate care se vor ivi vor avea loc din cauza lui Pluto, însă acestea nu sunt benefice, acestea se referă mai mult la renunțare și la începerea unei noi activități, mai bine spus la reinventare, deoarece Racii își dau seama că așa nu se mai poate și iau o decizie o dată pentru totdeauna.

Trebuie să fie însă cu băgare de seamă, să fie foarte atenți la ce renunță, deoarece ținând seama de latura lor sensibilă și afectivă e posibil să regrete mai târziu și să fie cu adevărat doborâți.

De-a lungul acestui an, Racul a fost provocat să își exprime sentimentele cu mai mult curaj, să se confrunte cu temerile sale interioare și să găsească echilibrul între grija față de sine și cea față de cei dragi. Șarpele de Apă a adus o perspectivă mai profunda asupra valorilor și convingerilor personale, punând bazele unor transformări importante în anii care au urmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.