Vibrația numărului 5 în numerologie

0
1870
Vibratia numarului 5 in numerologie

Nativii care s-au născut sub vibrația numărului 5 sunt persoane foarte stimate atât în grupul de prieteni, cât și la muncă sau în familie. Ei sunt adesea vizați ca fiind cei mai puternici, mai ales pentru că Jupiter stă acolo sus și veghează asupra destinului lor, iar planeta în discuție este cunoscută ca fiind una puternică, ce aduce fericire, și în niciun caz o fericire mediocră, ci una măreață.

Vibrația numărului 5 este sinonimă cu energia dinamică și spiritul liber. În universul numerologiei, acest număr aduce cu sine dorința de explorare și o nevoie constantă de schimbare.

Cei guvernați de această vibrație au tendința de a fi mereu în căutarea unor experiențe noi și pot fi văzuți adesea ca pionieri în diferite domenii ale vieții. Fascinația lor pentru diversitate îi face să fie flexibili și adaptabili în fața oricăror situații.

Se vor simți cu adevărat împliniți în momentul în care își vor atinge țelurile în viață, iar unul dintre acestea este cu siguranță să vadă lumea, să o cutreiere în lung și în lat, să-i știe toate amănuntele și să nu le scape niciun peisaj din vedere.

Însă, chiar dacă sunt foarte plini de viață și au toată energia necesară pentru a face mai multe lucruri deodată, bine ar fi pentru ei să se limiteze la mai puțin, altfel se pot naște adevărate frustrări, schimbări de caracter care nu le sunt deloc benefice. Ei pot avea și foarte multe principii care se bat cap în cap, iar asta le va da de furcă de-a lungul vieții, mai ales pentru că acum hotărăsc un lucru clar și poate peste o secundă sau zi sau an, renegă totul, părându-li-se lipsit de sens, și sunt în stare să întoarcă toată lumea pe dos.

Nativii născuți sub vibrația numărului 5 se pot plictisi chiar și atunci când fac prea multe lucruri deodată, deoarece ei sunt un pachet de surprize și nimeni nu poate să ghicească care le va fi următorul pas.

Se pot prezenta la un moment dat cu dorința de a fi singuri, lăsați în pace, ca să poată gândi asupra nefericirii planetei. Se descurcă foarte bine în funcții de conducere și au un dar aparte de a prelua tot ce înseamnă nou în viața lor ca rutină. Se adaptează foarte ușor schimbărilor, sunt firi maleabile și apreciază foarte mult sinceritatea semenilor.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Săgetător

numarului 5 in numerologie

Când ajung la maturitate, acești nativi devin oameni foarte responsabili, cu țeluri bine definite. Deși se poate spune despre ei că sunt oarecum ușurați în ceea ce privește relațiile, de fapt le place să guste din orice poate să le ofere viața, iar atunci când găsesc o persoană care să conteze în adevăratul sens al cuvântului, sunt în stare să mute munții din loc.

Nu vor înșela niciodată, ceea ce îi poate duce la schimbări bruște de viață alături de partener, tocmai pentru că, dacă nu mai găsesc nimic interesant la actualul, imediat trec la etapa următoare.

Principala lor caracteristică se pare că este nevoia de libertate, ei nu pot lucra sub un anumit regim strict, nu pot face față rutinei și aleg mai mereu să fie liberi profesioniști. În relație, e bine să nu li se impună nimic și să fie lăsați să facă alegerile și toate modificările necesare, tocmai pentru a putea să se dezvolte, deși au nevoie de o persoană la fel de puternică cu care să își dispute autoritatea.

Nu vor accepta niciodată o persoană slabă care le cântă în strună ori de câte ori au ei nevoie. Poate că la început această tactică va funcționa, dar se vor plictisi extrem de repede.

Ceea ce este de apreciat la acești nativi este faptul că, deși sunt foarte imprevizibili și puternici, ei nu pun accentul pe latura materială a vieții, fiind mai mult interesați de aspecte filozofice, spirituale. Adesea sunt atrași de tot ceea ce reprezintă misticism și artă, cultură veche.

Ei iau toate, și bune și rele, ca atare, considerând că destinul trebuie să îi formeze, punându-i la încercare. Din păcate, ceea ce îi strică pe cei născuți sub semnul vibrației numărului 5 este faptul că pot adesea să treacă peste propriile principii pentru a-și vedea scopul împlinit, sau pentru a fi văzuți așa cum vor ei de societate, iar aici ca și o paranteză menționăm că sunt foarte buni actori.

Ziua cea mai bună pentru activitate pentru acești nativi este ziua de joi, iar compatibilitatea ideală este cea cu nativii născuți sub vibrația numărului 1. Toate aceste caracteristici prezentate sunt valabile mai ales pentru cei din zodia Vărsător, Pești, Leu și Berbec, desigur să nu uităm nici de focoșii Săgetători care sunt mereu însetați după nou, informație, aventură și contacte sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.