Trasaturile fizice ale zodiei Berbec

0
958
Trasaturile fizice ale zodiei Berbec

Aspecte generale ale zodiei Berbec

Nativii din zodia Berbec au foarte multe trasaturi definitorii care se traseaza mai ales prin intermediul aspectului animalic in sine, ei sunt impunatori si parca mereu par razboinici, dornici de a cuceri orice le sta in cale. Zodia Berbec este o zodie individualista, o zodie care se defineste prin actiune si prin putere, ceea ce o face sa fie mereu pusa in lumina, indiferent de deciziile pe care le ia, indiferent de moment.

Principalul lor scop este sa faca, deci implicit sa fie centrul universului in care se invart ei insusi, adesea ca intr-o capcana. Insa avand in vedere capacitatea lor de a se adapta la orice mediu care presupune munca, acolo unde entuziasmul ii trimite, cu siguranta ca nimic nu le va parea iesit din comun acestor nativi oricat de multe obstacole vor intampina in calea lor.

Aspecte generale ale zodiei Berbec

Trasaturi definitorii ale chipului unui Berbec

Chipul unui nativ din zodia Berbec pare sa aiba caracteristici foarte bine conturate, adesea el se prezinta cu un cap puternic, cu o privire fixa si cu sprancene bine conturate. Parul nativilor din zodia Berbec este mereu voluminos, daca nu des, macar stufos, poate chiar aspru la vedere, insa moale la atingere, de culoare de regula inchisa.

Ei pot avea nuante de la castaniu mediu pana la inchis, poate chiar negru, iar tenul chiar daca pare alb, are o nuanta maslinie, vizibila mai ales atunci cand acestia se expun soarelui. Si daca vorbim despre chipul unui Berbec trebuie adus in discutie si faptul ca acesta se va face remarcat si prin coafura pe care o adopta, fiind un revolutionar al modei sau un intemeietor al unui trend.

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Berbec

Mersul nativilor din zodia Berbec ii face pe acestia sa se deosebeasca in multime, deoarece el poate fi foarte usor asociat cu cel al unui berbec (animal): usor grabit, sigur, fix pe el, carandu-si intregul corp intr-o directie fara a face miscari prea fine. De cele mai multe ori corpul nativilor din zodia Berbec este unul solid, cel putin in partea inferioara: femeile au un posterior dezvoltat, picioare sigure, poate chiar robuste iar barbatii par sa fie facuti dintr-o singura bucata. Desigur ca nici aici nu putem trasa reguli prea fixe deoarece constitutia lor difera de la caz la caz.

Citește și:  Intelegerea horoscopului natal

Mimica nativilor insa este foarte sugestiva, ei reusesc sa arate prin gesturi pana si cele mai nesemnificative lucruri, idei, sentimente. Asemeni mersului lor decis, mereu agitat, plin de siguranta de sine si gesturile sunt bine definite, iar salutul adesea impunator. Cel mai curand am putea spune ca intreaga prezenta a unui nativ din zodia Berbec instiga la provocare, la lupta, el fiind mereu cu un picior in fata adversarului, avand in prestanta sa o oarecare mandrie si trufie, este mereu in defensiva.

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Berbec

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec nu vor fi niciodata in pas cu moda iar acest lucru se va vedea atat in vestimentatia pe care o adopta cat si in stilul lor de a se purta si in ideile care vizeaza arta designului propriu.

Ei par sa preceada mereu moda, iar toate ideile care le vin in legatura cu o vestimentatie anume sunt puse in practica indiferent de ceea ce va zice lumea. Femeile din zodia Berbec indraznesc mereu sa atraga priviri prin ineditul accesoriilor sau prin simplitatea lor, mereu rasar acolo unde nu te astepti. Stilul consta mai degraba in a fi contra curentului decat in a fi in ton cu el, deoarece vom vedea cu siguranta un Berbec imbracat foarte lejer la o receptie de gala sau elegant si rafinat la pescuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.