Interpretare vis in care apare cerneala

0
1380
Interpretare vis in care apare cerneala

Interpretarea viselor in care apare cerneala. Daca visati cerneala inseamna ca sunteti o persoana care da mereu dovada de multa credinta si de supunere insa cand visati ca scrieti cu cerneala inseamna ca va trebui sa incercati sa faceti intelegeri numai in scris deoarece e posibil ca cele incheiate pe cale orala sa fie interpretate gresit.

Cand visati ca varsati cerneala inseamna ca in realitate veti incheia o conversatie sau o afacere, pe care o respingeti numai pentru ca este in favoarea dumneavoastra. O pata de cerneala poate sa reprezinte in vis urmari deosebit de favorabile in viata reala.

Este indicat sa consultati si simbolul cuvantului „pata”. Se mai spune ca cerneala din vis mai reprezinta pierdere, despartire, iar daca o visati imprastiata inseamna ca veti avea parte de o nenorocire.

cerneala

Cand cerneala din vis este neagra aceasta reprezinta multa dificulati in viata, mizerie, greutati din punct de vedere financiar iar o pata de cerneala mai poate insemna si o boala sau in functie de marimea petei se poate traduce si marimea sau intensitatea ori durata bolii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o creta

Daca visezi ca scrii cu un toc pe care il inmoi in cerneala inseamna ca vei avea parte de o revigorare in afaceri iar cand visezi ca versi cerneala inseamna ca vei avea parte de fericire ori chiar de un dar la care nu te astepti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.