Vibrația numărului personal asupra destinului – Cifra destinului

0
378
Vibratia numarului personal asupra destinului

Chiar dacă tindem de cele mai multe ori să credem că cifrele sau numerele au doar o valoare matematică, nu este deloc așa, deoarece sunt științe mult mai vechi care au dat și un rol acestor cifre cunoscute de noi, față de matematică, iar numerologia este una dintre ele și desigur, vibrația numărului personal asupra destinului pare să capete o notorietate tot mai amplă.

Numerologia, studiul numerelor și al influenței lor asupra vieții noastre, este o disciplină antică ce a captivat mințile oamenilor de-a lungul istoriei. Cifra destinului, în special, este o componentă esențială a acestei practici, oferind indicii profunde despre personalitatea, potențialul și călătoria fiecărei persoane în viață. Astfel, înțelegerea și interpretarea corectă a acestei cifre pot deschide uși către o viață mai împlinită și o mai bună auto-cunoaștere.

Totul este însă un du-te-vino continuu, deoarece în cele din urmă nici nu mai știm ce s-a născut cu adevărat prima dată sau ce a derivat din ce, cum spune și vorba din popor: „ce-o fi fost prima dată: oul sau găina”. Unii sceptici spun că oul, și desigur, ei sunt aceia care cred în teoria evoluționistă, însă de unde o fi apărut și oul, nu mai știu să explice în continuare, deci ar trebui să credem în miracolul științei, iar alții sunt de părere că prima dată a fost găina, deci ei sunt clar adepți convinși ai teoriei creaționiste. Cam așa este și cu astrologia și implicit numerologia.

Ceea ce vom încerca pe parcursul acestei categorii este să explicăm cum anume ne poate influența destinul cifra sub semnul căreia ne-am născut și de ce aceasta capătă unele simboluri, care în cele din urmă sunt chiar matematică pură, și în special de ce este necesar să o înțelegem.

Citește și:  Soarele în Case

Cifra destinului

Cert este că numerologia, luată în seamă și înțeleasă corect, are valoarea ei inegalabilă în înțelegerea propriilor activități, decizii și dorințe. În plus, mizând pe concepția antică „cine nu își cunoaște destinul riscă să nu și-l îndeplinească” (sau „cine își ignoră istoria riscă să o repete” – o vorbă mai recent ieșită la lumină), putem spune că a te cunoaște pe tine te ajută să iei avant în viață.

Deși majoritatea oamenilor spun că nu cred în astre, mai ales având în vedere explicațiile tot mai alambicate de pe site-urile de specialitate sau nu, ale horoscopului zilnic și ale tuturor predicțiilor, e lesne de înțeles de ce avem această doză de scepticism în noi.

Înainte de toate, vom explica cum să îți afli numărul destinului sau cifra destinului, pentru ca apoi să vedem pe parcurs ce poate să aducă vibrația numărului personal asupra vieții noastre. Dacă până acum nu ți-ai aflat cifra personală, trebuie să știi că totul se rezumă la un calcul matematic foarte simplu. De exemplu, dacă ești născut pe data de 9 februarie 1988, atunci cifra destinului tău este: 9 + 0 + 2 + 1 + 9 + 8 + 8 = 45 și mai departe facem 4 + 5 = 9.

Deci cifra destinului celui născut în data de 9 februarie 1988 este 9. În următoarele articole veți afla cum influențează viața indivizilor vibrația fiecărui număr în parte și ce arată aceasta despre caracter. Însă nu trebuie să confundăm numărul destinului, care se află așa cum am explicat puțin înainte cu numărul nașterii, sau cifra personală, pe care o vom discuta pe parcursul altor articole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.