Interpretare vis în care apare dirijor

0
532
Interpretare vis in care apare dirijor

Atunci când visezi că ești dirijor înseamnă că ești o persoană puternică, dar și influentă, după care alții se iau în viață. În cazul în care visezi că ești dirijorul unei orchestre, iar la locul de muncă nu ai o poziție de conducere, înseamnă că este posibil să fii promovat, să primești un loc mai bun și poate chiar să ai o echipă în conducere, însă totul va veni și cu o multitudine de sarcini și de probleme.

Din punct de vedere psihologic, dirijorul din vis reprezintă faptul că simți nevoia să îți planifici mai bine viața, vrei să te organizezi într-un mod mai potrivit pentru tine, să ai totul sub control și să îi conduci și pe ceilalți după bunul plac.

Asta înseamnă și că ești o persoană responsabilă, cu simț practic foarte dezvoltat, nu ești instabil emoțional și știi foarte bine ce vrei. În plus, vrei să arăți și celorlalți că își pot pune toată încrederea în tine și te pot consulta ori de câte ori au nevoie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare radiografie

dirijor

Tot în acest context se mai poate încadra și nevoia de independență, vrei să îți iei viața în propriile mâini și să nu mai depinzi de nimeni. Dirijorul poate să apară adesea în visul celor tineri, al adolescenților care sunt într-o oarecare măsură controlați de părinți și depind de ei mai ales din punct de vedere financiar.

În cazul în care visezi că te uiți la un dirijor sau că faci parte din orchestra lui și trebuie să faci așa cum îți zice, înseamnă că în viața ta există o persoană care te conduce, îți dă ordine, fără ea nu poți face nimic.

Această persoană este adesea ori șeful de la locul de muncă, ori unul dintre părinți sau poate chiar partenerul de viață. Trebuie reținut exact contextul în care apare dirijorul și felul în care prezența lui ne face să ne simțim pentru a înțelege cât mai bine visul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.