Interpretare vis în care apare foc

0
14703
Interpretare vis in care apare foc

Atunci când visezi un foc înseamnă că vei avea parte de multă bucurie și de plăcere, chiar te vei îndrăgosti de o persoană mărinimoasă care te va face fericit și îți va merge bine pe toate planurile.

Atunci când visezi că aprinzi un foc înseamnă că vei avea parte de ceartă ori că vei fi iubit fără să știi și vei avea succes în dragoste, iar dacă visezi că ești amenințat de foc înseamnă că ți se vor înlătura speranțele.

În cazul în care visezi că îți apare un foc în față înseamnă și că vei avea un nou membru în familie, va apărea o sarcină neprevăzută a unei persoane dragi ție.

foc

Un foc aprins mai înseamnă și un mare câștig, însă făcut cu grijă, cât și plictiseală și întristare, dacă focul este mic, iar dacă visezi un foc aprins cu greutate care apoi se stinge înseamnă că vei avea parte de o mare pagubă și de o rușine de amploare, trebuie să ai grijă la faptele tale.

În cazul în care visezi că aprinzi un foc foarte greu înseamnă că vei fi foarte mult solicitat și că vei fi implicat în procese, vei avea pierderi în amor, poate chiar certuri de amploare.

Dacă visezi că aprinzi focul iute înseamnă că vei fi foarte iubit, iar dacă este aprins cu o flacără mare înseamnă că vei avea copii foarte frumoși și sănătoși, te vei bucura de o familie armonioasă și împlinită.

Atunci când visezi un foc aprins la care nu prea te-ai chinuit, s-a aprins parcă din minune, sperându-te, înseamnă că în realitate copiii tăi vor fi în primejdie, iar un foc artificial în cămin înseamnă că vei avea parte de o dezamăgire.

Când visezi un foc care arde înseamnă și că poți avea dușmani deosebit de periculoși, iar un foc pe care îl atâți în vis înseamnă că ai dorințe sexuale puternice și ești dominat de dorința de răzbunare în cazul în care nu ți se oferă ceea ce vrei.

Când visezi castane în foc înseamnă că vei avea parte de succes în afaceri, iar dacă visezi că pui un ibric cu apă pe foc și clocotește înseamnă că te vei îmbolnăvi foarte tare. Un foc cu fum în vis înseamnă că te vei căsători cu un bărbat/femeie rău/rea, iar un foc cu fum foarte negru înseamnă că vei avea un partener de viață deosebit de vicios, ceea ce te va duce și pe tine la pierzanie.

Când visezi că dai cafeaua în foc înseamnă că vei avea spor la bani, iar când visezi un foc de ierburi înseamnă că sentimentele tale vor ieși la iveală. Un foc de paie înseamnă că ești prins într-o situație care îți scapă de sub control, iar dacă visezi o flacără fără fum care se ridică în sus, înseamnă că vei avea parte de înălțare.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o ușă

Când visezi un foc fumegând înseamnă că ai o pasiune exaltată, iar dacă visezi un foc în cămin înseamnă că ai multă energie sau vei avea în curând, suficientă ca să îți îndeplinești sarcinile până la final cu perfecțiune.

În cazul în care visezi că îți încălzești mâinile la foc înseamnă că vei avea parte de o mare imaginație, de multă creativitate care te ajută să faci orice, iar un foc în hambar înseamnă și că vei avea probleme pe toate planurile în viața de zi cu zi. Un foc în vatră înseamnă că vei avea parte de o veste bună, ca și visul în care îți apare un foc în vatra casei.

foc

Un foc foarte mare înseamnă în realitate că vei avea parte de promovare la locul de muncă, de mărire în grupul de prieteni, iar un foc mare și luminos înseamnă și că vei avea parte de o plăcere deosebită, de vreme ce un foc modest, însă aprins, înseamnă că vei avea parte de succes, de sănătate, de fericire.

Un foc stins înseamnă că vei avea parte de sărăcie și de multă tristețe, iar atunci când visezi că te arzi la foc înseamnă că trebuie să te aștepți la o serie de probleme, însă minore.

Dacă visezi că te uiți atent la un foc înseamnă că vei avea parte de bucurie, iar dacă te uiți la el de departe înseamnă că te vei îndrăgosti.

Când visezi un foc luminos înseamnă că vei avea parte de bucurii, de plăceri fine, iar un foc care mocnește înseamnă vei fi trist o perioadă deoarece ai foarte multe griji.

Focul, cu natura sa duală, poate simboliza atât distrugerea, cât și regenerarea. În multe culturi, focul este văzut ca un element purificator. Poate că subconștientul tău te îndeamnă să arzi vechile obiceiuri pentru a face loc noilor începuturi.

Pe de altă parte, focul poate fi și un simbol al pasiunii sau al unor emoții intense care ard în tine. Dacă ești curios să descoperi mai multe contexte în care focul poate apărea în vise, te-ar putea interesa interpretarea visului în care se spun povești de tabără în jurul focului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.