Interpretare vis in care apare o flacara

0
2290
Interpretare vis in care apare o flacara

Interpretarea viselor in care apare o flacaraAtunci cand visezi o flacara inseamna ca vei reusi sa iti purifici sufletul, focul fiind de regula simbolul purificarii. Visul mai poate reprezenta si o idila pasionala din trecut, o iubire foarte profunda pe care ai avut-o pentru cineva anume si care in prezent te poate macina.

Atunci cand visezi ca te lupti cu flacarile sau cu focul inseamna ca in realitate va trebui sa te axezi mai mult pe ceea ce trebuie facut ca sa ajungi la succes si sa ai parte de multa bogatie. In cazul in care visezi flacara de lumanare inseamna ca in realitate vei avea parte de un cadou sau de o supriza placuta.

Atunci cand visezi o casa care este in flacari inseamna ca in realitate vei intampina multe greutati in a-ti face prietenii sa capate incredere in tine iar atunci cand visezi ca stingi flacari inseamna ca vei avea probleme in dragoste, e posibil sa pierzi ceva, dar cu timpul vei dobandi ceva mai bun.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bujor

flacari

Daca visezi ca ai cazut in mijlocul flacarilor inseamna ca vei avea parte de defaimare, de mult necaz, iar daca visezi flacari mari ce ies din soba inseamna ca dusmanii pe care ii ai, se ascund exact printre cei care nu te astepti.

O flacara foarte rosie in vis inseamna ca vei avea parte de multa manie iar o flacara care straluceste inseamna ca in realitate esti respectat si vei reusi in tot ceea ce vrei sa faci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.