Interpretare vis în care apare un frasin

0
313
Interpretare vis in care apare un frasin

De regulă, atunci când visezi un frasin înseamnă că vei avea parte de sociabilitate, de multă solidaritate și te vei bucura de protecția celor din jur, cât și de sprijinul lor atunci când ai nevoie. Visul poate prevesti și faptul că cineva din viața ta îți oferă sau încearcă să îți ofere stabilitate și protecție sau că vei fi tu în stare să le oferi, așezându-te la casa ta.

Scandinavii sunt de părere că atunci când visezi un frasin, asta înseamnă de fapt că te așezi pe axa spiritului, al existenței, frasinul fiind, în tradiția scandinavă, și simbolul umanității, însă numai al celor care aspiră la lucruri înalte, având și o mare tensiune interioară, o agitație însă una de bun augur, sugerând sprijinul pe care oamenii sunt în stare să și-l ofere în situații critice.

Însă din compoziția pe care o are frasinul mai pot deriva și alte simboluri. De exemplu, frasinul are tulpina dreaptă, asta înseamnă că ești un om corect, constant în acțiunile tale, rațional și practic. Tulpina sa este cilindrică, ceea ce poate sugera faptul că trăiești într-un mediu armonios și ești împlinit.

frasin

Coroana sa este rară însă, ceea ce duce cu gândul la faptul că poți trece prin câteva necazuri sau dificultăți până la ajungerea la împlinirea totală sau desăvârșirea spiritului, iar faptul că florile sale sunt unisexuale și lipsite de corolă, deci dacă visezi un frasin înflorit, înseamnă că e posibil să rămâi singur toată viața, însă te vei simți la fel de bine ca și când ai avea pe cineva, deoarece pe tine alte lucruri te fac să fii fericit.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un jasp

Lemnul frasinului este un lemn foarte elastic, iar acest lucru poate simboliza maleabilitatea celui care visează, puterea de a se adapta oricărui mijloc de comunicare, în orice grup și oricăror condiții de stres, mai ales la locul de muncă.

Frasinul în vis poate simboliza forța, creșterea și capacitatea de a rezista în fața adversităților. Acest tip de copac poate indica nevoia de a te înrădina mai bine în realitatea ta sau dorința de a crește și a te extinde în anumite aspecte ale vieții tale. De asemenea, frasinul poate reprezenta un simbol al naturii și al legăturii cu mediul înconjurător.

Este important să iei în considerare starea frasinului în vis (cum ar fi sănătos, înflorit sau deteriorat) și emoțiile tale asociate cu acest simbol, pentru a înțelege mai bine mesajele subtile transmise de subconștientul tău și modul în care acestea se aplică în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.