Interpretare vis în care apare o vie

0
8499
Interpretare vis in care apare o vie

Chiar dacă via din vis poate reprezenta ceartă, aceasta prevestește și mulți bani și faptul că puteți găsi fericirea după mult timp de căutări. În cazul în care visați că aveți o vie, de asemenea reprezintă succes, mulți bani, belșug, însă un butuc de vie reprezintă lacrimi și nefericire.

Când visați cărămizi de vie înseamnă că veți avea parte de pagube mari, iar dacă visați că mergeți la cules în vie înseamnă că veți avea bucurii în familie.

Atunci când visați struguri copti la vie înseamnă că veți primi vorbe multe și grele de la cei din jur, iar un butoi în vie reprezintă o veste favorabilă.

vita de vie

Atunci când visați că lucrați în vie înseamnă că aveți relații bune cu perechea, partenerul de viață, însă o vie parăginită înseamnă și sănătate și un an bun ce va urma în viață.

Atunci când visați un țăran care lucrează în vie înseamnă că va trebui să eliminați o serie de framântări care nu au fundament, iar dacă visați o scoică vie înseamnă că veți avea succes în activitățile sportive.

Vița de vie din vis reprezintă și înțelepciune, dar și pagubă. Tradiția arabă este de părere că persoana care se visează că plantează viță de vie va avea parte de multă cinste și onoare în numele său, iar tradiția românească este de părere că vița de vie din vis poate fi negativă sau pozitivă în funcție de celelalte simboluri care apar.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o băltoaca

Așadar, o viță de vie părăsită înseamnă că viitorul este bun. Dacă visați că culegeți struguri din vie care nu sunt copti, înseamnă că veți avea parte de mult ghinion, certuri cu cei apropiați și multe neplăceri. În schimb, strugurii copti din vis înseamnă că vremea se va schimba și cel mai probabil va veni o ploaie mare.

vita de vie

Dacă visați că dezlegați ramurile de viță de vie de pe araci, înseamnă că veți păți o foarte mare rușine, veți pierde onoarea sau veți fi pus într-o situație nefavorabilă.

Uneori, simbolurile din vis pot avea legături cu alte elemente care apar în aceleași contexte. Dacă viei i se alătură și alte simboluri, cum ar fi strugurii, interpretarea visului poate fi mult mai complexă. Pentru mai multe informații despre ce înseamnă când apar struguri în visul tău, citește articolul nostru dedicat acestui subiect.

Este bine să ții cont și de starea viei din visul tău. Era roditoare sau pustie? Aceste detalii pot schimba semnificația visului semnificativ. De exemplu, o vie roditoare poate sugera prosperitate și abundență, în timp ce o vie pustie ar putea fi un semn de lipsuri sau probleme emoționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.