Trasaturile fizice ale zodiei Rac

0
1205
Trasaturile fizice ale zodiei Rac

Aspecte generale ale zodiei Rac

Nativii din zodia Rac au in fizionomia lor acea parte a fragilitatii pe care o tin strans ascunsa in suflet. Desigur nu vom putea cataloga cu precizie aceasta zodie din punct de vedere aspectual, insa anumite trasaturi sunt definitorii si la ei. Cert este ca intreaga lor fiinta tinde sa se deosebeasca de ceilalti, deoarece emana vulnerabilitate, sensibilitate, toleranta, iubire, prin insasi prezenta lor, demna de apreciat. Nu exista poate nativi mai sensibili decat cei din zodia Rac, pe locul doi fiind poate cei din zodia Pesti, insa de mentionat este faptul ca acestia din urma sufera in sine, fiind foarte buni actori, niciodata nu vor arata celor din jur ce simt sau ce gandesc.

De vreme ce Racii vor avea mereu stigmatul nefericirii sau al fericirii pe fata, al trairilor lor cele mai intense. Bunatatea lor pare sa le radieze pe chip ori de cate ori este cazul, iar daca sufera desigur ca intreaga luminozitate li se va metamorfoza direct proportional cu profunzimea suferintei. Numiti si bolnavii inchipiti (sa nu ii confundam cu Fecioarele in acest sens), nativii din zodia Rac pot avea din cele mai diverse forme.

Aspecte generale ale zodiei Rac

Trasaturi definitorii ale chipului unui Rac

Racii sunt guvernati de Luna, iar acest lucru se vede cel mai bine in fizionomia lor cat si in chipul adesea rotund, de o forma „lunatica” (aici in sensul de luna plina), capatand adesea conotatii moi. Ochii pot fi tot rotunzi mereu ascunzand o profunzime deosebita, o blandete adesea exagerata, iar tenul daca este unul perfect alb atunci va radia de transluciditate. Totusi si la nativii cu tenul mai inchis la culoare vom putea observa trasaturi fine, mate, caracteristice lunii.

Unii spun ca Racii au intr-adevar un chip sters, care se face vizibil poate numai prin blandetea pe care acesta o emana, nu vor avea niciodata ochii cutremuratori ai unui nativ din zodia Scorpion sau scanteietori asa cum ii au cei din zodia Varsator. Totusi in toata aceasta indecizie a conturului lor nedefinit, se pot remarca ochii negri sau de multe ori mai inchisi la culoare, foarte rar albastri sau verzi, poate numai in cazul in care intervine ascendentul dintr-o zodie neptuniana sau uraniana. Parul lor tinde sa fie carliontat amintind astfel de fragezimea fecioarelor lunatice.

Citește și:  Demnitati si detrimente astrologice

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Rac

Probabil ca veti observa de la distanta apropierea unui nativ din zodia rac deoarece acesta are un mers tipic, el pare moale, dand impresia ca bate in retragere asemeni animalului reprezentativ. Racii sunt cunoscuti ca fiind animale ce merg inapoi. Eh bine, nu este chiar asa dar totusi nonsalanta cu care se deplaseaza poate ca atrage acest concept. Mimica lor este la fel de molateca, familiara, daca veti da mana cu un nativ din zodia Rac veti observa ca nu are nici o retinere in a va arata caldura sa, in plus poate sa fie chiar la fel de stearsa, facandu-se simtita numai prin simplitate, modestie, umilinta. Totusi sa nu ignoram nici aspectul celor care dau dovada de ignoranta si de raceala atat fizica cat si psihica, insa caracteristic celor din zodia Rac este doar prima parte argumentata deja.

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Rac

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Rac

Pentru reprezentantele feminine ale acestei zodii aspectul vestimentatiei este foarte clar – el degaja simplitatea si frumusetea feminina tipica. Rar poate vom vedea o femeie sau o fata in zodia Rac purtand haine excentrice sau sport. Se spune ca femeile Rac au din moliciunea unei pisici, ingrijindu-se exact ca o felina. Ele calca sublim, invaluind atmosfera in ceva divin, de argint, tipic misterului lunii.

Cat despre barbati, poate ar trebui sa afirmam acelasi lucru, deoarece majoritatea au in aspectul lor fizic o eleganta specifica, demna, firava sau mai bine spus suava, insa se poate spune adesea ca acestia vor manifesta o oarecare neglijenta in felul lor de a se arata in public, deoarece sunt prea ocupati cu tratarea propriei lor lumi interioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.