Marte în relație cu planetele

0
1712
Marte in relatie cu planetele

Fiecare planetă are puterile sale mai mari sau mai mici, iar în momentul în care o planetă dominantă se află în relație cu planetele mai slabe, indiferent cât de benefice ar fi aspectele celor din urmă, cea mai puternică va influența nativii mai mult, ori chiar de tot. În continuare, vom explica ce stări creează planeta Marte în relație cu celelalte planete, în timpul ciclului său anual.

Marte în conjuncție cu Jupiter

Atunci când Marte se află în conjuncție cu Jupiter, nu este un semn prea bun, din simplul motiv că Jupiter este lăsat fără puterile pe care în mod normal le-ar avea, producându-se o modificare, o imitație, care poate face ca nativii să aibă un spirit de risipitori și să fie excesiv de generoși. Așadar, când Marte este în conjuncție cu Jupiter, se prevestesc necazuri mari din punct de vedere financiar, mai ales din cauza faptului că dorința pentru extravaganta crește, iar pierderile devin tot mai posibile.

În această perioadă, astrologii sunt de părere că nativii ar trebui să evite să plătească facturi foarte mari, să evite problemele legate de justiție și impulsurile pe care le au datorită energiei excesive date de Marte. Totuși, aceste impulsuri vor fi folosite în scopuri mult prea extreme și în niciun caz nu vor fi benefice.

Tocmai din cauza acestei poziții planetare, oamenii vor fi influențați în funcție de zodia lor și nu vor putea trăi cu măsură, motiv pentru care cel mai indicat este să evite luptele sau disputele de ordin religios sau de ordin juridic.

Marte în conjuncție cu Saturn

Marte in conjunctie cu Saturn

În momentul în care Marte se află în conjuncție cu Saturn, se prevestesc lucruri deosebit de rele, însă, așa cum ne învață astrologii, nu există lucruri negative sau rele, ci doar aspecte mai puțin bune, iar reglementarea acestora stă în mâinile oamenilor. Tocmai de aceea se spunea și în Antichitate că omul este capabil să-și împlinească singur destinul dacă și-l cunoaște și este capabil să treacă prin viață armonios, fără necazuri, dacă știe să și-l citească.

Eh bine, când Marte este în conjuncție cu Saturn, simțurile sunt cele care conduc ambiția, însă poți schimba acest lucru și astfel să-ți lași rațiunea să conducă, dar cu grijă, deoarece de multe ori mintea este mult mai vicleană și mai greu de dominat decât sufletul. Țineți egoismul la distanță în această perioadă și profitați de talentele pe care le aveți și de curajul care capătă amploare, exploatându-le din plin, încercând să nu vă lăsați ambiția să vă domine.

Marte în conjuncție cu Uranus

Când Marte se află în conjuncție cu Uranus, se emană foarte multe energii benefice, dar în același timp și o serie de temperamente iritabile. Astfel, sistemul nervos va fi prea încărcat, dar totodată se vor manifesta anumite simpatii pentru științele oculte, pentru misticism, care în mod normal nu existau.

Aceasta influență poate aduce excitabilitate și energie luminată, pe care o puteți folosi în beneficiul vostru. Veți fi uimiți că ați început să vă interesați de partea metafizică a tuturor lucrurilor, veți fi surprinși că aveți dintr-o dată impulsuri mai agile, mai bruște, venite de nicăieri și parca o forță incredibilă de a face ceva nou sau de a exprima cine știe ce idee.

Cu grijă însă, dacă nu sunteți obișnuiți să faceți față unor situații noi, mai bine vă temperați și canalizați toată această energie într-un meci de fotbal sau o oră de înot, decât să urlați în gura mare și să vă dați cu bâta în baltă. Nu vă lăsați purtați de val, fiți echilibrați, chiar dacă pe dinauntru simțiți că explodați. Nu dați atenție impulsurilor care vă pot duce către nesănătate, încercați să rămâneți echilibrați.

Marte în conjucție cu Neptun

Această poziționare a planetelor e posibil să dea un aspect bizar, dar remarcabil, având în vedere că energia vibrată devine benefică și poate fi folosită pentru realizarea unor lucruri ieșite din comun. Încercați să profitați de moment și veți avea numai bucurii. Cu toate acestea, nu pentru toți este un aspect favorabil, deoarece unii nativi născuți sub aceste semne și în această poziție pot avea tendința de a se supraaprecia și astfel pot eșua.

Încercați să nu fiți excentrici, să vă moderați acțiunile bine și să nu vă manifestați toate capriciile, deoarece în acest fel vă pot fura ideile și veți fi conduși doar de vise. Ocoliți participarea la diverse ședințe spirituale sau de duh și evitați contradicțiile.

Marte în opoziție cu Jupiter

Când Marte se află în opoziție cu Jupiter, există mai multe momente de nesansă, adică sunt posibile pierderi financiare din cauza unor tendințe prea mari de generozitate. Oamenii doresc binele celor din jur, să ajute mult, să fie acei samariteni care ies în calea săracilor și leproșilor. Tot în această perioadă, nativii sunt mai predispuși la excese de orice fel, inclusiv excese de alcool, droguri, frumusețe, artă, plimbări, sport, etc. Încearcă să nu închei nicio afacere în această perioadă și să fii calm în toate activitățile pe care le întreprinzi.

Marte în opoziție cu Saturn

Când această mișcare are loc, Marte creează un aspect total nefavorabil. Saturn este și așa o planetă de care astrologii se tem, deoarece implică dezastru, excese, lipsă de comunicare, iar influența lui Marte vine cu nesiguranța de sine, cu imposibilitatea de a controla propria persoană.

Citește și:  Vibrația numărului 5 în numerologie

Persoanele influențate de aceste planete vor deveni foarte sarcastice, tăioase în comunicare și vor folosi cuvinte a căror sens va răni și mai mult. După ce această perioadă trece, vor regreta amarnic. Chiar dacă nativii se îmbracă practic în niște eroi, ei sunt gata să-și dea viața pentru cele mai nesăbuite cauze, deoarece impulsul momentului îi face să sară de pe bloc, chiar dacă sunt conștienți că nu pot zbura.

Marte în opoziție cu Uranus

Marte în opoziție cu excentrica planeta Uranus nu creează decât inconsecvență în natura umană; nativii devin inconstanți și emană mult entuziasm, multă dorință de a trece către nou, deoarece Uranus reprezintă căi nebanuite, progres, însă martienii nu prea au aceste calități de a atinge norii. Ei sunt născuți să fie lideri, dar pe pământ.

Ei trebuie să se tempereze, să aibă grijă și să nu uite că sistemul lor nervos devine foarte sensibil, mai ales pentru că nativii sunt obișnuiți să le meargă bine. Dar având în vedere că Uranus nu poate face miracole pentru ei, le oferă doar idei, vor deveni frustrați.

Trebuie să se calmeze, să lase agitația în urmă și să-și spună în mod constant că acea perioadă va trece. Într-o singură idee, ei trebuie să-și vadă de viața lor și să nu se abată de la rutina pe care și-au format-o, să nu-și neglijeze sarcinile pentru a merge mai departe către zări nebanuite.

Chiar dacă majoritatea evenimentelor par bruste, trebuie să lase clipa să le cântărească și să nu-și agite inima din cauza lor. Trebuie să se ferească în acest context și de călătoriile cu mașina sau alte mijloace de transport și, nu în ultimul rând, să evite contradictiile, mai ales cu persoane de sex opus.

Marte în opoziție cu Neptun

Marte în opoziție cu Neptun creează un entuziasm pe care nu-l poți stăpâni, un entuziasm care se manifestă în foarte multe forme, pe foarte multe direcții, conducând către situații pe care, în mod normal, ar fi foarte bine să le ocoliți.

Nu trebuie să dați curs exceselor, nu trebuie să abuzați de aptitudinile pe care, în mod normal, nu le aveți, să calculați totul cu grijă și să vă temperați nervozitatea, să nu dați curs sentimentelor apăsătoare, să le ignorați, să nu abuzați de alimente. Mai ales în această perioadă trebuie să vă feriți de orice fel de droguri, de medicamente care provoacă dependență și de alcool.

Marte în trigon cu Jupiter

Marte în trigon cu Jupiter creează un aspect oarecum benefic deoarece duce către extravaganză, către liberalism, către exprimarea liberă a ideilor, a tot ceea ce înseamnă generozitate și în niciun caz nu trebuie să vă feriți, ci doar să folosiți toate acestea acolo unde trebuie, mai puțin în treburile care implică bani.

Fii generos cu oamenii în idei, în sfaturi, dacă simțiți nevoia să oferiți ceva, cu siguranță veți da cele mai bune sugestii în momentul în care vi se cere părerea. Trebuie să încercați să evitați neliniștea interioară și să vă axați pe ceea ce vă oferă libertate, putere, pe tot ceea ce înseamnă justiție și independență.

Marte în trigon cu Saturn

Marte in trigon cu Saturn

Marte în trigon cu Saturn dă un aspect benefic, mai ales pentru simplul fapt că ambiția crește și, odată cu aceasta, crește și puterea de a realiza, datorită perseverenței sporite. Vei dori astfel să fii cel mai bun în ceea ce inițiezi, iar dacă ești curajos, poți depăși obstacolele fără dificultăți, poți fi un bun lider și să conduci situații dificile. Totodată, vei atrage multă admirație.

Marte în trigon cu Uranus arată un aspect chiar prea benefic, mai ales că vibrația mistică a lui Uranus este pusă în evidență, energia minții și a trupului este la cote maxime, de aceea nativii născuți sub acest semn vor avea capacități chiar geniale pentru a răspunde anumitor sarcini. Sunt favorizați în special cei care lucrează în domeniul invențiilor și construcțiilor, iar totul îi va conduce spre reușită și avansare.

Când Marte este în trigon cu Neptun, se creează un foarte mare magnetism care ajută în relațiile cu semenii și favorizează legarea unor prietenii de durată. Nativii vor deveni astfel mai plăcuți, însă totul depinde și de aspectele Soarelui și ale Lunii, și nu în ultimul rând ale lui Mercur; toate acestea oferă și stabilitatea ideilor, mai ales că, în această poziție, Marte poate aduce instabilitate.

Marte, deseori numit „Planeta Războiului”, nu este doar despre conflicte și lupte. Este, de asemenea, o sursă de energie, pasiune și determinare. Relațiile sale cu alte planete pot amplifica, modera sau chiar schimba aceste calități.

De exemplu, în timp ce interacțiunea sa cu Venus poate aprinde scânteia pasiunii, relația sa cu Saturn poate adăuga o doză de disciplină și structură. A înțelege aceste interacțiuni nu numai că ne oferă o viziune asupra dinamicii dintre forțele cosmice, dar ne ajută și să ne navigăm mai bine propriile trăsături și comportamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.