Interpretare vis in care ninge si e plin de zapada

0
3292
Interpretare vis in care ninge si e plin de zapada

Interpretarea viselor in care ninge si e plin de zapada face referire in general la stari fragile de sanatate sau risipa inutila de timp si de bani.

Daca visezi ca te joci prin zapada in timp ce ninge abundent semnifica faptul ca o sa iti pierzi timpul cu actiuni ce nu o sa iti aduca prea multa multumire si satisfactii materiale, se poate spune ca in curand o sa ai mai multe pierderi decat castiguri, ce o sa iei pe mere o sa dai pe pere.

Visul in care ninge face trimitere la dezamagiri pe care le ai sau o sa le ai in viitorul apropiat vis a vis de relatii de prietenie sau de amor, reflecta tristete in urma pierderii cuiva drag sau a atentiei din parte unei persoane pe care o simpatizezi.

Daca in vis iti mai apare si o alta persoana, de regula de sex opus, atunci cu siguranta este vorba de o legatura cu persoana respectiva, o sa iti para rau de niste discutii avute cu ea.

Daca in realitate treci printr-o perioada mai austera din punct de vedere sentimental atunci este la fel de sigur ca nu te asteapta nici in viitor prea multe multumiri in aceasta privinta, o sa fie o perioada mai “rece” si lipsita de impliniri deosebite.

Interpretare vis in care ninge si e plin de zapada

La fel se reflecta visul si in plan financiar sau al afacerilor ce au legatura in mod deosebit cu rulajul banilor, se pare ca o sa ai scurgeri necalculate intr-o directia sau alta, visul simbolizeaza devierea necontrolata a unor venituri in directii nedorite. In acest sens se poate presupune ca vor interveni pe parcurs niste cheltuieli neprevazute si care iti vor crea indispozitie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare deget

Daca prestezi o alta activitate personala care nu implica bani atunci visul este un semn ca in scurt timp o sa ai o deviere de la planurile tale profesionale, o sa stagnezi intr-o etapa esentiala si nu o sa ai posibilitatea pentru o scurta vreme sa iti pui in practica meseria.

Visul in care ninge incet si rar semnifica o stare de lenevie care te va cuprinde, sau mai bine zis lehamite fata de ceea ce faci sau lucrezi, probabil o sa te sacaie rutina de zi cu zi si o sa incerci sa gasesti fara succes o cale de iesire din monotonie. In aceasta ipostaza visul prevesteste plafonarea ta la un anumit stadiu si starea generala de nemultumire cauzata de lipsa altor mijloace de afirmare sau oportunitati care sa iti deschida alte orizonturi interesante.

In alte interpretari visul in care ninge frumos si se asterne zapada prevesteste o stare pozitiva de spirit si totodata beneficii din activitati mai vechi care de-abia acum isi vor arata roadele. Visul simbolizeaza linistea sufleteasca si pacea din casa si din familie.

In alta ordine de idei visul este un semn ca o sa te bucuri de roadele muncii tale insa nu imediat sau in viitorul apropiat ci mai degraba dupa multa munca sustinuta si eforturi considerabile. Visul prevesteste un viitor bogat si plin de bucurii, simbolizeaza munca incununata de succes, dar se mai poate afirma si faptul ca o anumita idee de-a ta o sa fie pusa in practica cu mari sanse de reusita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.