Cum seduci femeia Taur

0
2710
Cum seduci femeia Taur

Femeia Taur este, indiferent de semnele astrelor, o femeie foarte frumoasă, foarte bine făcută, foarte corpolentă, niciodată firavă, iar dacă se întâmplă să vedeți o femeie Taur mai plăpândă, atunci ea va trebui cu siguranță să se împlinească pe viitor, ca femeie. În caz contrar, va strica contextul astral în zadar.

Femeia născută sub acest semn zodiacal este de regulă femeia care reușește să placă oricărui tip de bărbat, mai ales pentru faptul că ea are o senzualitate dobândită odată cu laptele matern, un sex appeal imposibil de puternic și o conștiență a acestuia încă din adolescență, motiv pentru care îl și cultivă cu mult respect.

Femeia Taur are buze foarte bine și delicat conturate, adesea le poate avea pline, sânii săi sunt destul de voluptuoși, pe care de regulă îi poartă strânși în tot felul de bluze mulate, ori îi lasă liberi sub o bluză fără niciun fel de rușine, totul la ea fiind candid, iar culorile pe care le adoptă de regulă sunt culori rafinate, însă provocatoare în același timp, dându-le un aspect pe cât de sexy, pe atât de nevinovat.

Aceste femei nu urmăresc în niciun caz să ofere, ci doar să provoace, ele având mereu un aer adolescentin.

femeia Taur

În cazul în care femeia Taur va fi asaltată de cuceritori, ea va începe foarte repede să vorbească fie despre o rețetă culinară, despre verișorii ei mai mici și nazdrăvăniile lor, ori despre cât de mult i-ar plăcea să locuiască pentru totdeauna în Elveția, țara preferată a nativilor Taur, un fel de patrie a lor, însă în niciun caz o astfel de femeie nu este îmbrăcată așa și nu arată așa provocator pentru a da lecții de gastronomie.

Deși este conștientă de stilul pe care îl impune, vrand – nevrand, femeia Taur este cea care niciodată nu va adopta acea ținută de femeie fatală, ea pur și simplu este așa prin natura, prin simplul fapt că există, adoptând în același timp o ținută simplistă, nevinovată.

Nu trebuie însă să vă lăsați mințiți de aspectul candid pe care îl impune, deoarece odată ce v-a făcut dependenți de plăcerile sale, femeia Taur vă va avea pentru totdeauna ca admirator, deoarece contradicția dintre senzualitatea ei și conservatorismul pe care îl înfățișează vor câștiga mereu prezențe definitive.

Atunci când doriți să cuceriți o femeie Taur trebuie doar să-i spuneți adevărul și anume că este splendidă, frumoasă din cale afară, deoarece nu veți minți niciodată, că vă simțiți comod și elegant în compania sa și nu uitați să precizați și cât de mult vă plac toate din casa ei, dacă v-a invitat acolo. Se va simți perfect măgulită dacă îi spuneți că draperia sa este așezată cu gust sau că fața de masă ori grădina sa au un aspect armonios, deoarece, într-adevăr, ea ține cont de toate acestea.

Citește și:  Cum seduci femeia Fecioara

Încă un sfat prin care puteți cuceri și sprijini femeia Taur, deoarece ea este cucerită mai ales prin sprijin, este acela de a o ajuta cu datoriile, mai ales dacă ați aflat că le are de ceva vreme. În plus, nu vă sfiiți să îi cumpărați o bijuterie pe care o vânează probabil de mai bine de un an, dar nu a avut resursele financiare să o achiziționeze.

Va aprecia enorm aceste gesturi, deoarece ea oricum va fi mereu cu gândul acolo și încăpățânată sau conservatoare așa cum e, ca un Taur, nu îi va scoate nimeni din cap faptul că trebuie să aibă acel accesoriu.

cum seduci o femeie Taur

În plus, dacă o invitați la o cină într-un restaurant select, cu lume rafinată în jur, o cină gustoasă, plină de lux, sau o duceți la o expoziție de artă sau o galerie, nu ezitați să o flatați cu câteva argumente din perioada renascentistă.

Astfel, dacă sunteți, în esență, un bărbat care apreciază tradiția și luxul moderat, atunci o veți avea la picioare pe această conservatoare care privește totul prin prisma căminului său, fiind mereu dornică de a avea alături pe cineva care să aprecieze rădăcinile umane la fel ca ea.

Femeia Taur este idealul unui bărbat care se rezumă și la frumusețe și la casnicie, ea fiind în același timp și fidelă, iar dacă ați reușit să o cuceriți, atunci totul va fi perfect, deoarece își va darui inima doar celui care crede că merită, celui căruia în cele din urmă îi acordă mai multă atenție și îi va oferi plăceri infinite, atât erotice, cât și casnice.

Pe lângă faptul că vă va pregăti mereu mâncarea preferată sau va parfuma casa în blândețe și sărbătoare, va ști și cum să ofere partide de sex de care mulți dintre bărbații deja căsătoriți nu mai beneficiază, decât în cele mai sălbatice aventuri ale lor.

Seducerea unei femei Taur se bazează pe înțelegerea profunzimilor acestei zodii și pe construirea unei legături autentice. Fiind un semn de pământ, femeia Taur caută securitate și stabilitate.

Dar cum se compară Taurul cu celelalte zodii? Pentru a avea o viziune completă asupra compatibilităților acestei zodii, te îndrum să explorezi compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Taur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.