Interpretare vis in care apare ceara

0
2013
Interpretare vis in care apare ceara

Interpretarea viselor in care apare ceara. Atunci cand visezi ca mergi pe o podea ceruita inseamna in realitate ca vei apierde o serie de intalniri foarte importante. Ceara mai poate simboliza insa si casatorie iar daca este alba ea simbolizeaza sanatate.

Cand visezi ceara care arde inseamna ca ai parte de doliu iar daca visezi ceara de albine inseamna ca ai parte de bucurie. Atunci cand visezi figurine de ceara inseamna ca ai un tovaras plictisitor iar daca visezi ca framanti ceara inseamna ca vei gasi un bun tovaras de viata.

Cand ceara din vis este galbena inseamna ca ai parte de tulburari, te vei lasa pacalit, ori vei participa la inmormantarea unei rude.

ceara

Cand visezi ca mananci ceara inseamna ca vei avea parte de suparare, de necazuri iar daca visezi ceara neagra inseamna ca vei primi vorbe grele, ca nu esti bine vazut de cei din jur. Daca in vis iti apare o scrisoare pe care o sigilezi cu ceara inseamna ca esti o persoana prea rezervata iar daca ceara din vis este topita inseamna ca vei avea parte de multa paguba.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cratita

Ceara galbena din vis mai inseamna si ca vei avea parte de framantari sufletesti iar ceara de albine prevesteste numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.