Interpretare vis in care apare Diazepam

0
216
Interpretare vis in care apare Diazepam

Interpretarea viselor in care apare un diazepam poate sa fie similara cu cea in care amintim de simbolurile drogurilor sau a stupefiantelor sau chiar a produselor farmaceutice.

Diazepamul este cunoscut ca fiind un medicament care calmeaza sau in termeni mai agresivi tranchilizeaza. Insa folosit intr-o cantitate mare poate deregla simturile enorm si poate sa iti induca o stare de, delir. De aici simbolul poate este destul de vizibil si anume el se refera la  stare de confuzie din viata ta, vrei sa iei o decizie si nu stii cum sau pur si simplu ti-e teama.

Daca visezi ca dai cuiva diazepam inseamna ca vei fi sprijinul cuiva, iti vei ajuta un prieten la nevoie, poate ca ii alini o suferinta sau ii calmezi o anumita nevroza cauzata de probleme comune.

Pe de alta parte se mai poate vorbi aici si despre faptul ca nu reusesti sa fii stapan pe situatiile din viata ta, nu stii cand sa te opresti in anumite circumstante si din acest motiv ai nevoie de alte stimulatoare. Asa cum am precizat si la inceput trebuie sa luati in calcul si simbolurile pentru cuvinte precum „droguri”, „stupefiante” sau chiar si „alcool”.

Citește și:  Interpretare vis in care spargi o banca

Diazepamul este cunoscut si ca medicamentul folosit de cei care au probleme cu nervii, ceea ce inseamna ca vei trece o perioada foarte agitata in viata ta si trebuie sa faci tot posibilul ca sa iti pastrezi calmul si sa razbati in cele din urma la lumina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.