Pietre pretioase pentru Balanta

0
1764
Opal

Parsoanele nascute in zodia Balantei sunt persoane deosebite, altruiste, prietenoase si nu in ultimul rand foarte atractive. Balantele sunt impresionate de tot ceea ce inseamna frumos si isi doresc o viata echilibrata din toate punctele de vedere. Si cum fiecarui Semn zodiacal ii sunt atribuite cateva pietre pretioase care indeplinesc diferite roluri, in randurile care urmeaza va vom prezenta principalele pietre pretioase pentru Balanta.

Balantele sunt romantice, dar in acelasi timp pot fi si superficiale, iubesc arta si cultura si sunt interesate sa afle tot timpul lucruri noi si interesante. Pietrele potrivite acestei zodii sunt, in general, cele de culoare roz, in unele cazuri si verde.

Carneol1

Una dintre cele mai importante pietre pretioase specifice acestei zodii este sardonixul. Are un puternic rol protectiv si poate fi purtata cu succes de catre nativii tineri, aflati la inceput de drum. Este o piatra a norocului, a succesului si a dragostei, fiind considerat si o deosebita piatra a casniciei deoarece alunga energiile negative si atrage prosperitatea. Sardonixul este o piatra pretioasa care poate fi purtata cu succes si de catre persoanele cu puternice inclinatii intelectuale.

Citește și:  Trasaturi fizice ale zodiei Taur

O alta piatra pretioasa specifica acestei zodii este carneolul. Scopul sau atunci cand este atribuita nativilor din zodia Balanta este acela de a insufla energie, buna-dispozitie si positivism celui care o poarta. Mai mult decat atat, este o piatra aducatoare de noroc.

O piatra deosebita cu puteri magice asupra nativilor din zodia Balantei care doresc sa isi imbunatateasca viata sociala si relatiile cu cei din jur este acvamarinul.

quartz

Opalul este o piatra pretioasa potrivita persoanelor care sunt nascute sub incidenta acestui semn zodiacal deoarece este o piatra pretioasa ale carei culori sunt schimbatoare in functie de unghiul din care este privita, iar Balanta este o zodie a schimbarii. Opalul este piatra pretioasa cu rolul cel mai protector in dragoste, sanatate si noroc.

Cuartul este piatra pretioasa care intareste puterea in fortele proprii, fiind o alta piatra al carui rol principal este cel protector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.