Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa – zodia Capricorn

0
150
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Capricorn se pare ca anul 2013 incepe foarte bine, iar Sarpele de Apa ii influenteaza pozitiv. Partea financiara a vietii lor este excelenta. Ei se bucura de ajutor din toate partile si le merge destul de bine si singuri. In familie se simt foarte bine, poate ca e timpul sa faca anumite planuri de vacanta si sa nu se dea in laturi de anumite organizari mai serioase.

Trebuie insa tinut seama de un anumit aspect si anume de faptul ca sunt putin predispusi racelilor minore, ori pot avea eventuale dureri, fie de cap, fie de masele, ceva ce tine de partea superioara a corpului, mai ales in prima parte a anului, pana vine caldura.

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Capricorn

Si cum spuneam daca cu banii le merge bine, atunci in cuplu totul este excelent, acesti nativi insa nu prea au parte de multe schimbari pe plan amoros. Pentru cei singuri se pare ca mai indicat este sa se concentreze asupra muncii asa cum de altfel si intentioneaza, sa nu se lase distrasi pentru ca oricum va fi vorba de un moment efemer, care nu le va aduce niciun fel de satisfactie. Sanatatea poate sa fie buna numai daca va ingrijiti si urmariti cu atentie vremea, pentru ca din cauza schimbarilor de temperatura care nu va sunt aduse la cunostinta, va puteti imbolnavi.

Citește și:  Ce este zodiacul?

In restul anului se instaleaza un climat calduros de care trebuie sa profitati, sa va apropiati mai mult de familie si sa incercati sa fiti mai intelegatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.