Interpretare vis în care vezi liane

0
294

Liana în vis are interpretări foarte interesante. De exemplu, dacă visezi că ești într-o pădure tropicală cu plante lemnoase agățătoare, cu tulpini lungi și flexibile, înseamnă că te vei simți iritat față de un om care îți va face aluzii fără echivoc. Visul prezice că este vorba despre o relație strânsă, din care tu îți dorești să scapi. Șanse pentru a întrerupe comunicarea cu acel om există, conform acestui vis.

Faptul că te visezi într-o pădure tropicală din America cu multe liane încurcate, este semn că vei avea stări de nervozitate.

Dacă visezi o liană subțire și foarte lungă, ca o viță-de-vie, înseamnă nevoia ta de sprijin în viața reală. Dacă liana este rezistență și verde, înseamnă că la job ai un patron de încredere. Liana subțire și flexibilă în vis simbolizează și faptul că vei reuși într-o afacere, dar este bine să soliciți ajutorul unui om mai puternic.

Dacă liana din vis urcă pe zidul unui vechi castel, arată că în viața reală ești o fire romantică și din această cauză te simți constant frustrat de confruntările cu realitatea dură.

Alte interpretări:

  • Liana în vis înseamnă că vei primi o veste foarte bună.
  • Liana din vis poate simboliza și o ispită, pe care o vei înlătura destul de ușor.
  • Dacă liana din vis este ca o viță-de-vie, dar este ruptă, înseamnă că vei avea probleme de inimă.
  • Dacă visezi cum plantezi o liană, este semn de deces în casă.
  • Dacă liana sau vița-de-vie este dezrădăcinată, înseamnă că vei avea parte de o pierdere financiară.
  • Liana în vis este semn că vei cheltui bani pe drum, dar vei fi fericit. Visul prezice că în cel mai dificil moment pentru tine, când vei crede că nu mai ai speranță, vei da dovadă de răbdare și de tărie de caracter.
  • Liana în vis poate fi semn că ești îngrijorat, că ai impresia că în viitorul apropiat te vei confrunta cu schimbări neplăcute în viața amoroasă. Liana este semn că afacerile tale sunt fără sorți de izbândă și tu cheltui mult timp și energie pentru un atașament nedemn.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi un palmier

Liana în vis poate fi și un semn rău, poate semnifica faptul că dușmanul tău te va lua prin surprindere. Este posibil să ai parte de discuții neplăcute, bârfe, certuri cu vecinii, deci ar trebui să-ți clarifici relațiile cu anumiți oameni. Liana poate arăta și faptul că în viața reală faci eforturi cu adevărat pentru interesul tău.

Dacă visezi o liană lungă, poate fi și un semn că trebuie să fii atent pentru că s-ar putea ca în viața reală să ai o întâlnire cu un om crud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.