Jupiter in relatie cu planetele

0
36
Jupiter in relatie cu planetele Sursa: redshirtlament.blogspot.com

Cand Jupiter este in conjunctie cu Saturn, deci au aceeasi longitudine cereasca, planeta negativa, aceasta fiind Saturn, absoarbe energia lui Jupiter, aceasta fiind o planeta pozitiva, iar asupra nativilor nascuti sub acest semn astral totul se va concretiza intr-o stare de bine numai in cazul in care vor sti cum sa exploreze aceasta jumatate din ei. Insa pe de alta parte si daca isi vor pazi prea mult datoriile si devin prea economi, pot risca sa denatureze totul, ajungand pana la ambitie deosebit de excesiva, iar totul duce pana la urma la dezamagire deoarece nativul tinde sa fie inchis, nu mai accepta nimic din jur.

Jupiter in relatie cu planetele Sursa: redshirtlament.blogspot.com
Jupiter in relatie cu planetele
Sursa: redshirtlament.blogspot.com

Jupiter in conjunctie cu Uranus afecteaza numai in cazul in care in nativul cu pricina se ascunde o parte latenta, de exemplu un geniu ascuns, deoarece Jupiter nu are atata forta cat sa il acopere pe Uranus, iar pentru cei care lucreaza in domeniul artei, al muzicii, contextul astral va fi foarte favorabil deoarece acestia nu vor mai fi dornici sa atinga partea materiala, dorind sa atinga ceva mai inalt. Cei care au o gandire mai filosofica sau mai religioasa vor putea simti vibratiile acestor doua planete in conjunctie insa majoritatea nici nu va sti ca a fost acolo, deoarece au o stare latenta.

Jupiter in conjunctie cu Neptun are o influenta oarecum neobisnuita in horoscopul natal al unei persoane, avand in vedere ca Neptun este misterul, iar Jupiter este pe aceeasi lungime de unda, avand in vedere ca el guverneaza idealismul, spiritul filosofic, ambele dand o natura religioasa individului, insa intr-o maniera bizara, apare si o megalomanie in acest sens, plus o exuberanta deosebit de exagerata pentru ocuparea unor pozitii.

Citește și:  Aspecte si orburi

Tot aici avem si o posibilitate ca nativii sa isi asume foarte mult raspundererea pentru anumite actiuni, pe cand ar trebui sa ii accepte si pe cei din jur si sa-i lase sa se exprime. Jupiter in opozitie cu Saturn arata un context nefavorabil avand in vedere ca Saturn, negativa si mai puternica preia din razele lui Jupiter si castiga influenta sa, aducand in acea perioada nativilor, multa dezamagire pe toate planurile, dezamagire nefondata, iar afacerile nu sunt deloc favorizate, cu atat mai putin schimbarile pe plan sentimental. Ca sfat general, nativii trebuie sa incerce sa fie deschisi daca s-au nascut sub acest context astral, trebuie sa se ingrijeasca psihic in cazul in care intra in legatura cu persoane religioase. Jupiter in opozitie cu Uranus alunga binele pe care Jupiter il promite, este in stare sa ia bucuriile si sa strice toate binecuvantarile. Se preconizeaza pierderi bruste, ce nu sunt asteptate in viata si pericol de certuri care vor costa mult. Uranus este in stare sa schimbe, sa treaca peste ideologiile lui Jupiter, reusind astfel sa implice in viata nativului o energie noua, o vibratie negativa care in cele din urma aduce necazuri neasteptate, poate chiar dupa perioade favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.