Luna in Case

0
279

Alaturi de Soare, Luna, principiul feminitatii, este elementul cel mai important al astrologiei, iar pozitia sa in Case este la fel de importanta precum pozitia Soarelui. Daca pozitia Soarelui in Case influenteaza nativul din punct de vedere comportamental, din punctul de vedere al relatiilor cu cei din jur, al aptitudinilor si al idealurilor, pozitia pe care o ocupa Luna in Case presupune o guvernare la un nivel mult mai spiritual, Luna dominand nivelul emotional, al trairilor interioare si al trairilor care se petrec la nivel psihic.

Chiar daca energiile Lunii sunt mai slabe decat cele pe care Soarele le reflecta, acestea au o mare importanta.

Casa I, Casa Eului

Casa I, Casa Eului

• Atunci cand se afla in prima Casa, Casa Eului, influenta Lunii se rasfrange foarte puternic la nivel afectiv. Nativii tind sa devina mult mai independenti si tind sa aiba diferite schimbari comportamentale. Daca, in general, Luna este idealul stabilitatii, atunci cand se afla in aceasta Casa lucrurile stau total altfel. De asemenea, din punctul de vedere al caracteristicilor nativilor, instabilitatea din punct de vedere emotional, amabilitatea si ambitia sunt cele mai puternice caracteristici.

Casa II, Casa Valorilor

Casa II, Casa Valorilor

• Aflata in Casa cu numarul doi, Casa Valorilor, Luna influenteaza confortul psihic dintr-un punct de vedere material. Daca Luna si Soarele se afla intr-o relatie potrivita, atunci problemele la nivel financiar nu vor exista, insa in caz contrar, vor exista dereglari emotionale din cauza problemelor materiale.

Casa III, Casa Comunicarii

Casa III, Casa Comunicarii

• Atunci cand se afla in Casa III, Casa Comunicarii, nativii manifesta o acerba dorinta de a comunica si de a se exprima din punct de vedere emotional. Atunci cand se afla in aceasta casa, Luna influenteaza si dorinta de imbogatire a cunostintelor, influentand intr-un mod pozitiv si imaginatia, dorinta de a studia si de a aprofunda cat mai multe domenii.

Casa IV, Casa Familiei

Casa IV, Casa Familiei

• Casa IV este Casa Familiei, iar Luna are o mare influenta asupra nativului atunci cand pozitia ei este in aceasta Casa, deoarece aceste persoane se simt foarte atasate de tot ceea ce inseamna familie si se afla intr-o permanenta cautare a echilibrului din punct de vedere emotional. In acest fel, nativii vor gasi echilibrul doar daca viata de familie este satisfacatoare.

Casa V, Casa Creativitatii

Casa V, Casa Creativitatii

• Aflata in Casa V, Casa Creativitatii, Luna este cea care stimuleaza imaginatia si influenteaza atitudinea din punct de vedere psihic a nativilor. Luna are o mare influenta asupra nativilor si atunci cand se afla in aceasta Casa si la nivel emotional, deoarece tot aceasta Casa este cea care indica si dorinta nativilor de a se afirma din punct de vedere social.

Casa VI, Casa Sanatatii si a muncii

Casa VI, Casa Sanatatii si a muncii

• Atunci cand se afla in Casa VI, Casa Sanatatii si a Muncii, pozitia Lunii nu este una tocmai benefica in sensul ca nativii au tendinta de a intra intr-o oarecare rutina care le ofera sentimentul de confort, iar iesirea din rutina poate duce la aparitia unei instabilitati din punct de vedere emotional. Si din punctul de vedere al sanatatii, Luna este elementul cu cea mai mare influenta.

Citește și:  Vibratia numarului 1 in numerologie

Casa VII, Casa Relatiilor

Casa VII, Casa Relatiilor

• Casa cu numarul VII este Casa Relatiilor, este influentata de Luna intr-un mod pozitiv, Luna reprezentand echilibrul in privinta relatiilor, mai ales in cazul celor amoroase. Cu toate acestea, nativii pot fi influentati si negativ din punct de vedere emotional in cazul in care se ataseaza prea mult de cei din jur, devenind dependenti de aceste relatii.

Casa VIII, Casa Dorintei

Casa VIII, Casa Dorintei

• Casa Dorintei influenteaza nativul in functie de pozitia Lunii prin dorinta permanenta a acestuia de a afla si intelege tot ceea ce se petrece in jur. Nativii sunt foarte sensibili si pot exista dezechilibre emotionale in cazul in care acestia nu inteleg anumite evenimente care se petrec in jurul lor.

Casa IX

Casa IX

• Atunci cand Luna se afla in Casa IX, nativii considera ca pot progresa din toate punctele de vedere doar daca statutul lor social este pe deplin indeplinit. Acesti nativi pun mare pret pe acest aspect. Imbratiseaza domenii care au legatura cu acesta cum ar fi domeniul juridic, filozofic, politic sau religios, insa succesul poate fi stirbit de faptul ca nativii sunt persoane visatoare, inclinate catre dorinte si idealuri, si nu pe performanta asa cum ar fi normal.

Casa X

Casa X

• Din punctul de vedere al carierei, Luna aflata in Casa X influenteaza intr-un mod pozitiv nivelul profesional. Cu toate acestea, nativii simt nevoia de echilibru in ceea ce priveste viata profesionala si daca echilibrul lipseste, exista posibilitatea aparitiei dezechilibrelor la nivel emotional.

Casa XI, Casa Prieteniei

Casa XI, Casa Prieteniei

• Atunci cand Luna se afla in Casa XI, Casa Prieteniei, relatiile de prietenie ale nativilor cu persoanele din jur sunt foarte importante, avand o mare influenta asupra acestora la nivel psihic. Atasarea emotionala poate duce la aparitia unui dezechilibru daca cei din jur nu impartasesc aceleasi idealuri.

Casa XII, Casa Karma

Casa XII, Casa Karma

• Casa Karmei, ultima Casa, este una foarte importanta iar Luna are o influenta nu tocmai pozitiva atunci cand se afla in aceasta. De cele mai multe ori, nativii sunt persoane foarte sensibile, care sufera des dezechilibre emotionale si care trebuie sa isi gaseasca prin orice mijloace o linie de plutire.

Puterea Lunii asupra naturii si asupra oamenilor reprezinta un subiect destul de controversat, cunoscut inca din cele mai vechi timpuri si dezabatut secole intregi de catre oamenii de stiinta. Dupa cum ati putut observa, Luna poate avea atat o influenta pozitiva la nivel psihic si emotional, cat si una mai putin pozitiva, moment in care nativul trebuie sa porneasca in cautarea unui echilibru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.