Uranus in semnele zodiacale

0
566

Cand Uranus este in Berbec inseamna ca se afla in peregrinaj, ceea ce amplifica destul de simtitor dorintele de a se autoafirma ale nativului. Berbecul este o zodie ce are semn de foc iar asta inseamna ca Uranus ii stimuleaza si profesionalismul liber, individual, ii da manifestari nonconformiste pe care sa le faca de unul singur si pentru toata viata. Maniera in care nativul va aborda aceste calitati oferite de Uranus va fi una agresiva, asa cum ii sta lui in fire, insa va fi relativa, fiind in pericol de a rani pe cei din jur in cazul in care o foloseste in mod eronat.

In plus aceasta manifestatie a planetei nu este una dintre cele mai potrivite, ceea ce inseamna si ca efectele sale pot sa dea nastere unor schimbari de amploare sau chiar unor revolutii, la nivel spiritual sau in societate, iar in momentul in care vor intalni aceasta energie nativii cu Uranus in Berbec vor deveni ceva mai progresisti fata de felul autohton de a aborda lucrurile. In acelasi timp idealurile lor au la baza si faptul ca noua ideologie pe care acestia o primesc este data numai prin eforturile depuse in mod individual si prin initiativele luate de capul lor.

Uranus in zodia Taurus

Uranus in Taur se afla in cadere ceea ce inseamna si ca romantismul de natura electrica pe care planeta il da nu prea se pliaza dupa romantismul de ordin afectiv al zodiei Taur, mai ales ca acesta este un pamantean plin de lucruri materiale, care ar dori sa faca o revolutie din ceea ce lucrurile in aparenta sigure inseamna pentru ei, isi schimba parerea despre simtul proprietatii si chiar fata de fundamentele existentei de baza.

Acesti nativi se afla si in pericolul de a suferi fata de dorinta pe care o exprima pentru libertate, iar asta numai pana isi dau seama ca trebuie sa se elibereze de tot ceea ce inseamna pentru ei atasamente emotionale, puse in joc pentru lucruri materiale, iar atunci cand vor invata ca trebuie sa vada natura la un alt nivel, vor observa si ei ca cel biologic este cu mult inferior fata de cel spiritual, profund.

Uranus in Gemeni poate sa dea acestora o energie incredibila, duce intelectualismul la cote maxime, ajungandu-se pana la cele mai mari genii, mai ales daca tinem seama de faptul ca aici Uranus se afla in exaltare. Nativii pot ajunge si mari eruditi sau, de ce nu, si mari cercetatori. De regula nativii care au Uranus in Gemeni sunt persoane extrem de ocupate, au mereu idei noi, ii intereseaza tehnologia noua, ei devenind chiar cei care raspandesc toate aceste mecanisme in societate.

Ei se simt cu adevarat liberi numai atunci cand reusesc sa dezvaluie informatiile pe care le poseda, sa le spuna mai departe si celor din mediul lor social. Ei devin astfel foarte pasionati de tot ceea ce ia fiinta in univers, de tehnologia noua si mai ales de teoriile si de ideologie care se nasc si influenteaza astfel progresul omenirii.

Uranus in Rac se afla in peregrinaj. Asta inseamna ca vibratia lui Uranus care vizeaza intelectul si independenta tind sa se manifeste mai ales pe planul emotiilor, mai exact acolo unde traditiile, familia, mediul de provenienta si amintirile sunt baza. Sub influenta lui Uranus in acest semn zodiacal totul tinde sa se schimbe enorm, intervenind astfel o noua atitudine fata de ceea ce era inainte, se descopera si un alt punct de vedere asupra trecutului si astfel viitorul poate fi reformulat.

Uranus in Leu este in exil ceea ce inseamna ca se afla in opozitie cu semnul in care isi are domiciliul, acesta putand fi afectat destul de grav de vanitate si de orgoliul in cazul in care acestea sunt manifestate. Nativii care au Uranus in zodia Leu incearca sa isi impuna idealurile caracterizate prin noblete insa risca sa devina chiar ei cei care ajung in cele din urma sa ii oblige pe cei din jur sa faca numai ce vor ei, limitandu-le libertatea.

Uranus in zodia Fecioara

Uranus in Fecioara se afla in peregrinaj dand nativului un mod liber de judecare, o critica originala, lipsita de inhibitii asa cum nativul ar face in mod normal, recurgand si la diverse detalii din viata. Oamenii nascuti sub semnul lui Uranus in Fecioara au mereu dispozitie catre lucruri noi, sa invete tehnologii, metode inovatoare de a trai cu cei din jur, de a se alimenta corespunzator, de a se ingriji, toate pornind din dorinta de a realiza procese perfecte de viata, de trai, de socializare, in acelasi timp avand si o mare dorinta de a revolutiona tot ceea ce inseamna servirea societatii.

Citește și:  Iubire si bani - Varsator - Ianuarie 2013

Uranus in Balanta se afla in trigonocratie si astfel in acest semn de aer isi poate exprima marea independenta aceasta capatand sensul unei formule prin care se inoiesc relatiile cu semenii. In aceeasi situatie se poate vorbi si despre manifestarea dreptatii, a spiritului de justitiar prin intermediul independentei, nativii ajungand in cele din urma sa devina mari reformatori ce se conduc numai dupa idealuri marete, ce vizeaza societatea, avand la baza relatiile dintre oameni, toti avand mari sanse sa devina initiatorii unor noi ideologii care vizeaza justitia, casatoria, toate pentru a gasi un echilibru in societate si o armonie perfecta.

Uranus in Scorpion se afla in stare de exaltare, avand in vedere ca si planeta are o parte ascunsa, oculta de care Scorpionul poate profita din plin, reusind sa se exprime mai bine, cu mai multa putere, in acelasi timp intentiile de a se elibera fiind evidentiate. Se poate vorbi mai ales despre manifestatiile care vizeaza ocultismul si cunoasterea sublima, subtila. Nativii cu Uranus in Scorpion devin mult mai receptivi la ceea ce inseamna stiintele metafizice, sacre avand o mare dorinta de a-si experimenta si exprima libertatea intelectului, influentand astfel si viata la cele mai subtile nivele, in cele mai ascunse forme ale sale, iar la baza tuturor sta implinirea dorintelor intr-o modalitate mai ascunsa, inovatoare totusi.

Uranus in Sagetator se afla in cadere si tocmai de aici reiese si faptul ca vibratia inovatoare, revolutionara a lui Uranus este in stare sa se cam certe cu spiritul religios si greu de daramat al Sagetatorului. Din aceasta cauza, nativii cu Uranus in Sagetator au mari sanse sa fie respinsi de societate atunci cand incearca sa isi impuna idealurile marete insa noi, straine lor, mai ales daca nu stiu sa le formuleze intr-un mod corespunzator, care sa fie acceptat si inteles de toata lumea.

Uranus in Capricorn se afla in peregrinaj ceea ce inseamna ca va calca tot in picioare pentru a-si atinge scopurile si pentru a realiza cele mai mari idealuri insa in feluri pragmatice, uitand de interesele individului in parte. Nativii care au Uranus in Capricorn vor deveni niste insensibili in fata nevoilor umane, in fata individualitatii si vin cu idei globale, cu solutii universale care trebuie sa se implineasca facand multe sacrificii, ce vin si cu lipsuri de mare amploare. Din acelasi motiv se poate vorbi si despre o viziune care nu este apreciata mai niciodata insa numai timpul va fi de partea lor ajungand sa demonstreze pe viitor ca au avut drepate si ca lumea trebuia sa le dea crezarea la momentul oportun.

Uranus in zodia Varsator

Uranus in Varsator se afla la el acasa, deci in Domiciliu, unde va sustine cu multa putere tot ceea ce inseamna revolutie, idei noi, spirit intiativ, ideologii, tehnologii noi, care in acelasi timp trebuie puse in favoarea umanismului. Nativii care au Uranus in Varsator sunt cei care de regula vor accepta noul fara nici cea mai mica rezerva, ei devin chiar deschisi, imbratiseaza totul cu sete. Totul se va aseza in favoarea lor si astfel vor reusi sa initieze si sa promoveze erele noi, ale modernismului care par sa fie lipsite de orice prejudecati si vor veni mereu cu ceva interesant care implica neprevazutul.

Uranus in Pesti  se afla in peregrinaj motiv pentru care vibratia de care da dovada Uranus poate sa ajunga in cele mai bizare forme, venind astfel cu propunerea de a rezolva contradictii prin cele mai originale si extreme modalitati. Nativii care au Uranus in Pesti nu se vor atasa de credintele pe care le are majoritatea, ei vor avea propria modalitate nonconformista de a vedea universul in care se afla si astfel pe baza experientelor si a trairilor ce se ascund in sufletul lor, vor deveni capabili sa rupa toate barierele, sa taie chiar nodul gordian cum s-ar mai spune si sa ajunga la solutii pe care nu multi le au la indemana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.