Iubire si bani – Scorpion – ianuarie 2013

0
150
Iubire si bani - Scorpion - ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Scorpion in ianuarie 2013

Pentru nativii din zodia Scorpion relatiile sociale cat si cele amoroase vor fi foarte tensionate avand in vedere ca acesti nativi pe cat sunt ei de misteriosi, pe atat sunt de necomunicativi,  motiv pentru care le va fi destul de greu sa se plaseze in ipostaza oamenilor sociabili. Insa avand in vedere ca au foarte multe de castigat de pe urma acestor relatii noi pe care astrele le defileaza in fata lor ar face bine sa nu renunte si sa mearga in directia potrivita.

Cat despre iubire, trebuie neaparat sa mentionam ca in luna ianuarie 2013 Scorpionii sau cei mai multi dintre ei vor intalni o persoana care ii va atrage foarte mult. Aici poate sa fie vorba chiar de jumatatea mult sperata. Contextul le este favorabil asa ca trebuie sa bata fierul cat e cald si sa nu stea prea mult la speculatii.

Citește și:  Parfum pentru zodia Berbec

Bani si cariera pentru nativii din zodia Scorpion in ianuarie 2013

Cat despre bani si cariera se pare ca nativii din zodia Scorpion au avut mereu de castigat mai ales atunci cand au muncit mult si si-au pus in cap sa obtina ceva. Si cu siguranta la fel de bine le va merge si in prima luna din an, mai ales pentru ca ei sunt acum foarte energici, au un potential creator deosebit, vor sa demonstreze ca planurile lor sunt bune si vor fi acceptate, in plus tot ei vor initia o serie de proiecte benefice pentru a avansa in cariera. Sfarsitul de luna se pare ca le va aduce o circumstanta benefica, se vor bucura pentru ceva anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.