Interpretare vis in care apare o acupunctura

0
492
Interpretare vis in care apare o acupunctura

Interpretarea viselor in care apare o acupunctura. Atunci cand visezi ca ti se face o acupunctura sau ca i se face cuiva inseamna ca vei veni cu idei mai bizare pentru a rezolva o serie de conflicte banale, poate chiar la locul de munca in care e posibil ca superiorii tai sa nu aiba incredere, dar care vor avea impliniri foarte mari in viitor.

Totodata acupunctura din vis mai poate simboliza si faptul ca ai un spirit mult prea analitic, esti prea ironic sau sarcastic chiar cu cei din jur, tinzi sa critici prea mult iar pentru asta e posibil sa pierzi din prieteni.

In aceeasi ordine de idei, atunci cand visezi ca ti se face acupunctura e posibil ca in cazul in care ai o boala sa te si vindeci in realitate, sa iti recapeti sanatatea, insa totul este interpretabil si in functie de sentimentul pe care ti-l creeaza visul ori mai e posibil sa fie vorba si de o vindecare sufleteasca nu neaparat de una trupeasca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un zidar

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca acupunctura din vis mai poate simboliza si o prevestire asupra faptului ca trebuie sa incerci sa iti canalizezi energia catre alte lucruri in viata, fata de cele in care te ocupi in mod constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.